Programul „Psy for Kids”: Atelier pentru EMOŢICA şi EMOŢEL

atelier-copii-iasi-programul-psy-kids-psychology-center-afis-2014

În cadrul programului „Psy for Kids” organizat de PsychologyCenter se formează grupe noi la atelierele de dezvoltarea competenţelor emoţionale, sociale şi cognitive pentru copii.

  • MODULUL I – SĂ FACEM CUNOŞTINŢĂ CU EMOŢICA ŞI EMOŢEL
  • MODULUL II- ACCEPTAREA DE SINE
  • MODULUL III- EMOTIILE: CAUZE SI CONSECINTE
  • MODULUL IV-REZOLVAREA PROBLEMELOR
  • MODULUL V- DESPRE CONSTRUIREA RELAŢIILOR
  • MODULUL VI- SCHIMBARE COMPORTAMENTALA

Aceste ateliere fac parte dintr-un un program educativ ce facilitează optimizarea psiho-emoţională a copilului şi îl sprijină în dezvoltarea competenţele emoţionale şi sociale: acceptare necondiţionată de sine, abilităţi de relaţionare interpersonală, strategii de rezolvare de probleme şi luare de decizii, abilităţi de a face faţă emoţiilor problematice, abilitatea de comunicare cu părinţii.

Modulele atelierelor au la bază un program educaţional conceput de specialişti în domeniul educaţiei raţional emotive şi comportamentale în care se lucrează după manuale special concepute în acest scop, adaptate la caracteristicile de vârstă ale copiilor.

Activităţile sunt concepute pentru a fi utilizate în grupuri de copii cu aproximativ aceeaşi vârstă şi în fiecare săptămână abordează secvenţial câte o abilitate socială, emoţională, cognitivă.

Coordonator program: Psih. dr. Diana Teodorescu – psihoterapeut specializat în terapii cognitiv comportamentale; psiholog specialist în psihologie educaţională, cu peste 10 ani experienţă în evaluare psihologică, consiliere şi terapie pentru copii, adolescenţi; formator în domeniul educaţional.

PREȚ

Abonamentul unui modul cu 4 sedinte: 100 lei

INFO

www.facebook.com/PsychologyCenterIasi

www.facebook.com/events/1408621836069253

Email: librariumpalas@librariumgrup.ro / office@psychologycenter.ro

Tel: 0740 495 692

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

”Călătorie la 1900”: Gesturi de noblețe

Centenarul Sfârşitului Războiului de Întregire a Neamului

Black Glue – YOLO

Nou val de confirmări la Fall in Love Festival: Underworld, De La Soul, Robin and The Backstabbers, Soundopamine, Karpov not Kasparov și Otherside

Scrie un comentariu: