Atelier handmade cu scop caritabil

Vineri, 23 aprilie 2010, intre orele 16.00 – 19.00, la  Cafeneaua Acaju, pe terasa, Asociatia Mai Bine organizeaza un nou atelier handmade cu scop caritabil.

Obiectele realizate in cadrul atelierului vor fi donate Asociatiei Mai Bine si valorificate in timp prin magazinul online de pe siteul www.maibine.eu. Veniturile obtinute vor fi donate Centrului de Recuperare a Copiilor cu Handicap Sever Galata.

Evenimentul este organizat in cadrul Saptamanii Nationale a Voluntariatului, eveniment desfasurat in perioada 16 – 25 aprilie 2010 la Iasi, sub coordonarea Centrului de Voluntariat Iasi – Fundatia Serviciilor Sociale Bethany.

Accesul este gratuit si nu se realizeaza pe baza de inscrieri sau selectie. Inlocuiti timp de 3 ore calculatorul cu aerul curat de pe terasa cafenelei Acaju, bijuteriile din materiale nesustenabile cu bijuteriile handmade unicat, complexitatea si agitatia cotidiana cu simplitatea decoratiunilor lucrate manual.
[mappress]

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Discuţie despre lucrarea ”Banner” (de Dan Acostioaei) cu Dan Acostioaei şi Nebojša Milikić, moderată de către Vahida Ramujkić.

Russian Cossack State Dance Company, cea mai buna companie ruseasca din lume vine la Iasi

Seara de film german: Herta Müller – Alfabetul fricii(2015, 56 min)

Artisti romani participa la Designblok – Prague Design and Fashion Week 2017

Scrie un comentariu: