Atelier despre sanatatea orala a copiilor

afis workshop smile
Parintii si copiii de 3-7 ani pot afla, in prag de sarbatori, detalii importante despre sanatatea dentara la atelierul „Primele vizite la stomatolog. Asigura-i un zambet sanatos!”, organizat de Clinica de Medicina Dentara SMILE in ziua de sambata, 15 decembrie 2012, la ora 11.00.

Invitatii vor avea ocazia sa viziteze clinica pentru a se familiariza cu instrumentarul si vor participa la o sesiune de intrebari si raspunsuri despre sanatatea orala, unde pot discuta cu un medic specialist despre subiecte complexe cum ar fi dintii de lapte sau alimentatia ca factor de prevenire a cariilor. In plus, copiii vor beneficia de o consultatie stomatologica gratuita pentru ca parintii lor sa primeasca sfaturi personalizate si vor fi rasplatiti cu premii surpriza.

O statistica ingrijoratoare indica faptul ca aproximativ 10% din copiii mici au deja probleme considerabile cu dantura. Pentru ca un copil sa se simta confortabil in cabinetul dentistului, este important sa vina in contact cat mai devreme cu mediul stomatologic iar rolul parintilor este crucial, intrucat o atitudine pozitiva fata de vizita la dentist din partea parintilor va adoptata si de catre copil.

In acest fel, mai tarziu, vizitele la dentist devin mult mai usoare atat pentru copii, cat si pentru parinti dar si pentru medici.

INSCRIERE

Pentru a participa la eveniment, cei interesati sunt invitati sa trimita datele de contact (nume, prenume, telefon, e-mail) la adresa de e-mail ismiledent@gmail.com.

INFO

Clinica de Medicina Dentara SMILE

Complex Palas, United Business Center 3, Et. 1

www.facebook.com/Smile.Clinica.Medicina.Dentara

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: