Atelier de teatru susţinut de Janusz Stolarski @Teatru Fix

atelier teatru-stolarski

Acest atelier de teatru este o propunere pentru toţi cei care doresc să-şi dezvolte mijloacele de expresie corporală şi de improvizaţie împreună cu un actor polonez cu experienţă scenică de 30 de ani, inspirat în viaţa sa artistică, de Jerzy Grotowski, Atsushi Takenouchi și de experienţele personale atât în teatrele de stat cât şi în teatrul de căutare asupra căruia s-a concentrat.

Este o şansă extraordinară de a învăţa tehnicile teatrale alternative, foarte utile pentru munca de actor dar şi pentru dezvoltare personală. Participanţii vor profita de 3 zile de muncă intensivă iar atelierul se va termina printr-o prezentare sub forma unui performance teatral. Atelierul va fi tradus în limba română.

Pe lângă prezentarea performance-ului realizat împreună cu participanţii, Janusz Stolarski îşi va termina rezidenţa la Iaşi prin prezentarea uneia dintre cele mai interesante monodrame ale sale – „Orfeu și Euridice”- inspirată de poemul omonim scris de Czesław Miłosz, câştigatorul premiului Nobel.

INSCRIERE

Atelierul susţinut de: Janusz Stolarski. Durata: 3 zile 4 ore în fiecare zi + prezentarea muncii realizate.
Când? 7-9 octombrie 2015. La ce ora? 12:00-16:00. Unde? La Teatru Fix (str. Cuza Vodă nr. 10, subsol, Iaşi). Cât? 100 lei / 3 zile. Informaţii şi inscrieri: 0724 921 212 sau teatrufix@yahoo.com.

INFO

Teatru FIX

Str. Cuza Voda 10

E-mail: teatrufix@yahoo.com

Web: www.teatrufix.ro

FB: www.facebook.com/TeatruFix

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: