Atelier de storytelling: „Ca în povești”

Complexul Muzeal Național „Moldova” Iași, prin Secția Relații Publice, Marketing, Logistică, Proiecte, Programe, în colaborare cu Muzeul Etnografic al Moldovei, lansează marți, 22 februarie 2022, o nouă temă în cadrul programului de educație muzeală DICE de la Palatul Culturii: Atelierul de storytelling „Ca în povești”.

Inspirat din lucrările tematice reunite în expozițiile periodice de artă naivă, realizate de Muzeul Etnografic al Moldovei, noul atelier conceput de echipa DICE explorează tărâmul imaginației, participanții fiind invitați să creeze o poveste pe care o vor citi în cadrul aceluiași atelier.

Desfășurate pe parcursul a aproximativ 60 de minute și recomandate copiilor cu vârsta de peste 7 ani, atelierele pot fi programate, la cerere, individual sau pentru grupuri de maximum 15 persoane, de marți până joi, între orele 10.00 și 16.00, iar vineri, în intervalul orar 10.00 – 14.00.

ACCES

Prețul unui bilet este de 15 lei, iar participarea se face pe bază de programare cu cel puțin o zi înaintea datei de desfășurare, la numărul de telefon 0232. 275. 979, interior 116, sau prin mesaj privat pe pagina de Facebook Atelierele DICE.

Evenimentele se desfășoară în condiții de siguranță sanitară, conform normelor în vigoare, aplicabile și în instituțiile publice. Lista atelierelor poate fi consultată pe site: palatulculturii.ro/atelierele-dice

DICE – D(istractiv)-I(nteractiv)-C(reativ)-E(ducativ) este un program de educație muzeală derulat de Secția Relații Publice, Marketing, Logistică, Proiecte, Programe din cadrul Complexului Muzeal Național „Moldova” Iași, cu sprijinul muzeelor de la Palatul Culturii din Iași. Atelierele tratează teme diverse, inspirate de patrimoniul cultural, comunicând într-o manieră atractivă informații despre acesta și transformând vizita la muzeu într-o experiență memorabilă.

INFO

Palatul Culturii

Piata Stefan cel Mare si Sfant nr. 1, Iasi

contact@palatulculturii.ro

Webwww.palatulculturii.ro

FBwww.facebook.com/PalatulCulturiiIasi

Instagram: palatulculturii_iasi

YouTubePalatul Culturii

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: