Atelier de stil si educatie vestimentara cu Gabi Urda

atelier-de-stil

Gabriela Urda este  consultant de comunicare si stilist personal. Te ajuta sa vezi potentialul tau estetic si sa-l folosesti ca pe un instrument eficient de comunicare, sa devii cea mai buna varianta a ta, sa te exprimi prin alegerile vestimentare, sa le intelegi si sa le folosesti pentru dezvoltarea ta personala.

Vino la atelierul de stil personal si educatie vestimentara dedicat femeilor – IASI, 27 noiembrie 2016 (duminica), 10:30-14:00 @ Sala de training Outdoor360 (Splai Bahlui nr. 1 – Mal stâng).

Disecati alaturi de Gabriela Urda, la o cafea, siluetele reale si proportiile (mult mai importante decat masurile hainelor), cum ne evidentiem calitatile fizice si personalitatea (defectele fizice se vor estompa de la sine!) prin manipularea desteapta a hainelor si accesoriilor, PLUS exercitii practice testate in sedintele one-to-one cu zeci de cliente – iti vor schimba perspectiva asupra propriului dulap, propriului corp, relatiei tale cu hainele ta si imaginea tale.

Vino pe 27 noiembrie la Outdoor 360, Iasi de la 10:30 sa intrati  intr-un spatiu al schimbarii si centrarii: prezenta vizuala si impresie creata. Garderoba poate fi privita dintr-un spatiu al creativitatii, al potentialului in exprimarea plenara, prin mijloace verbale si nonverbale.

Ceea ce esti in interior se reflecta si in aspectul tau exterior!

INSCRIERE

Inscrie-te AICI! Pret: 90 lei (catering inclus)

INFO

Gabi Urda

www.gabiurda.ro/

www.facebook.com/GabiUrda

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Tenis de masă din preliminariile CE 2017, în direct la TVR

Gala Premiilor Oscar 2017 va fi difuzata de Digi24 si Digi Film

CMN „Moldova” sarbatoreste Unirea. Acces gratuit la cateva muzee iesene

”Ecouri din trecut” – expozitie de arta textila semnata Miruna Hasegan

Scrie un comentariu: