Atelier de stil si educatie vestimentara cu Gabi Urda

atelier-de-stil

Gabriela Urda este  consultant de comunicare si stilist personal. Te ajuta sa vezi potentialul tau estetic si sa-l folosesti ca pe un instrument eficient de comunicare, sa devii cea mai buna varianta a ta, sa te exprimi prin alegerile vestimentare, sa le intelegi si sa le folosesti pentru dezvoltarea ta personala.

Vino la atelierul de stil personal si educatie vestimentara dedicat femeilor – IASI, 27 noiembrie 2016 (duminica), 10:30-14:00 @ Sala de training Outdoor360 (Splai Bahlui nr. 1 – Mal stâng).

Disecati alaturi de Gabriela Urda, la o cafea, siluetele reale si proportiile (mult mai importante decat masurile hainelor), cum ne evidentiem calitatile fizice si personalitatea (defectele fizice se vor estompa de la sine!) prin manipularea desteapta a hainelor si accesoriilor, PLUS exercitii practice testate in sedintele one-to-one cu zeci de cliente – iti vor schimba perspectiva asupra propriului dulap, propriului corp, relatiei tale cu hainele ta si imaginea tale.

Vino pe 27 noiembrie la Outdoor 360, Iasi de la 10:30 sa intrati  intr-un spatiu al schimbarii si centrarii: prezenta vizuala si impresie creata. Garderoba poate fi privita dintr-un spatiu al creativitatii, al potentialului in exprimarea plenara, prin mijloace verbale si nonverbale.

Ceea ce esti in interior se reflecta si in aspectul tau exterior!

INSCRIERE

Inscrie-te AICI! Pret: 90 lei (catering inclus)

INFO

Gabi Urda

www.gabiurda.ro/

www.facebook.com/GabiUrda

PE ACEEASI TEMA:
creativitate in bussines

Workshop de stimulare a creativitatii pentru viata si cariera ta

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:
fragmentar

Thrillerul psihologic ”Fragmentar” ajunge de vineri la Iași

afis-general

Iaşi, Capitala Renaşterii Naţionale. PROGRAM

afis_ideajam_iasi

IdeaJAM Iasi – concurs de prezentare a ideilor inovatoare din tehnologie

santas-eagles

Santa’s Eagles 2016

Scrie un comentariu: