Atelier de SANDWICH-uri DECORATIVE. Cel mai distractiv atelier!

 

sandwich-uri decorative

Doriti sa veniti acasa de la serviciu si sa fiti asteptati cu sandwich-uri facute de copilul d-voastra? Tot ce trebuie sa faceti este sa-l aduceti macar o data la Atelierul de Sandwich-uri decorative.

Multi parintii ne-au povestit inainte de a participa la acest Atelier ca nu reusesc sa-l faca pe micut sa manance mai sanatos si in special sandwich-uri. Noi am gasit metoda prin care sa-i determinam sa-si doreasca sa ajunga de la scoala repede repede, pentru a  gati si el, ceea ce a invatat alaturi de noi.

Printr-o metoda inedita si foarte placuta vom invata copilasii sa utilizeze toate resursele de legume si fructe pe care le gasesc in camara bunicii sau in frigider…

Vom realiza sandwich-uri in forma de case, personaje de desene animate, barcute, masinute, animalute, chiar si cravate sau telefoane mobile, obiecte de decor si de mobilier. Veti vedea ca vor fi foarte fericiti sa ia parte la o astfel de experienta.

Apoi vom invata de ce sunt legumele si fructele sanatoase. Ne vom intrece in a manca operele realizate, folosind in joaca aromele fructelor si culoarea legumelor. Mai mult decat atat, copii vor putea da frau liber imaginatiei, pentru a-si realiza propriile opere de Arta Culinara. Vom acorda si premii, precum si diplome.

Doriti sa aflati mai multe? Veniti la acest Atelier special, pentru copii speciali!

Credeti ca a venit momentul ca sa descopere micutul d-voastra „smecherii” despre decorarea cat mai creativa a mesei?  Doriti sa-si imbogateasca cunostintele legate de alimentatia corecta si sa-si dezvolte simtul gustativ, precum  si olfactiv prin metode de „explorare noi” a bucatariei voastre?  Vreti sa-l vedeti fericit sa stie ceva in plus fata de d-voastra in arta culinara, motiv pentru care se va simti foarte incurajat sa foloseasca legumele si fructele? Atunci stiti ce aveti de facut.

INSCRIERE

Programati-l acum la sesiunea noastra de Ateliere de Sandwich-uri decorative, la tel. 0756 304 673 sau e-mail Fayette.AteliereSiCursuri@gmail.com.

Durata Atelierului: 1h

Ziua Atelierului se stabileste de comun acord cu participantii.

Numar de participanti pe grupe: maxim 15.

Varsta: 3 – 15 ani ( 3 – 5 ani cu insotitor)

Cost Atelier: 25ron

INFO

Fayette Evenimente si Educatie

Str. Mihai Eminescu 7, Iasi, Romania

T./F. 0232 278 111

M. +40 756 304 673

www.fayette.ro

Facebook: Fayette Evenimente si Educatie

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: