Atelier de reciclare creativa, decembrie 2012

La inceput de luna decembrie, Asociatia Mai Bine va invita la un atelier de reciclare creativa cu tematica de sarbatori. Pe 8 decembrie, intre orele 14.00 si 17.00, va asteptam la Libraria Carturesti Palas, unde vom realiza obiecte din diverse materiale – hartie, sticle, capace, CD-uri sau panza veche – si vom invata cum prin gesturile mici de zi cu zi putem reduce consumul, reutiliza si recicla.

Materialele folosite in cadrul atelierelor de reciclare creativa sunt puse la dispozitie de catre organizatori, iar obiectele realizate vor fi valorificate ulterior de catre Asociatia Mai Bine, in scop caritabil.

INSCRIERE

Accesul la atelier este gratuit, iar participantii se pot inscrie trimitand un e-mail cu datele de contact si varsta la adresa contact@maibine.eu. Ulterior, veti primi un mail de confirmare. Numarul de locuri disponibile este 15, iar limita minima de varsta pentru participanti este de 14 ani.

Scopul atelierelor este de a confectiona produse cu utilitate, in baza a trei principii ecologice importante – reducerea consumului, reutilizarea si reciclarea – si fac parte din eforturile de sensibilizare a iesenilor cu privire la importanţa diminuarii impactului pe care il avem asupra mediului prin practica refolosirii diverselor materiale.

Activitatea se desfasoara in cadrul proiectului Cultura Civica Contemporana, finantat de Primaria Municipiului Iasi si implementat de Asociatia Mai Bine in perioada iunie – decembrie 2012.

INFO

Asociatia Mai Bine

www.maibine.eu

Libraria Carturesti Palas Mall

www.carturesti.ro

E-mail: cart_iasi_palas@carturesti.ro


ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: