Atelier de papusi din textil @REDU Iasi

atelier papusi textil

REDU organizează cel de-al doilea atelier creativ în cadrul căruia invităm părinții și copii să realizăm împreună produse unice din materiale și accesorii, care, altfel, ar fi aruncate. Sâmbătă, 21 noiembrie, de la ora 14.30 până la 16.30, rezervăm pentru ei spațiul magazinului nostru, pregătim materiale diverse și ustensile magice și îi îndrumăm să realizeze păpuși din textile pe care le vor putea lua acasă.

INSCRIERE

Înscrierile se fac pe adresa de mail contact@redu.org.ro până la data de 19 noiembrie cu numele complet și numărul de telefon. Locurile sunt limitate iar taxa este de 15 ron/persoană. Este important ca fiecare copil să fie asistat pe perioada desfășurării atelierului de către un membru al familiei.

La înscrierea pe mail și în mesajul privat, vă rugăm să menționați și numele celui mic.

 

Iniţiat de Asociaţia Mai Bine, ONG cu peste 6 ani de experienţă în activităţi privind protecţia mediului, REDU are drept scop reducerea cantităţii de deşeuri prin transformarea lor în produse cu impact pozitiv asupra comunităţii şi este susţinut din fonduri acordate de către Guvernul Norvegiei prin Mecanismul Financiar Norvegian 2009-2014 în cadrul domeniului de finanţare Inovare Verde în Industria din România

INFO

REDU

Str. Petru Rareș, nr. 6 (vis-a-vis de hotel Majestic) Iasi

www.maibine.eu

www.facebook.com/redu.org

PE ACEEASI TEMA:

Atelier de storytelling: „Ca în povești”

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Cuvinte cheie: , ,

Scrie un comentariu: