Atelier de lucru manual

Asociatia Mai Bine, in parteneriat cu Libraria Carturesti, organizeaza, pe parcursul anului 2011, 10 ateliere de lucru manual, in a treia sambata din fiecare luna. Scopul atelierelor este de a crea si confectiona produse cu utilitate, in baza a trei principii importante: reducerea consumului, reutilizarea si reciclarea.

Sunteti asteptati la primul atelier de lucru manual din acest an, sambata, 22 ianuarie 2011, intre orele 14 si 18, la Libraria Carturesti, str. Tudor Vladimirescu nr. 2, etaj 2.

In cadrul atelierului, se vor realiza portofele din tetra pak-uri, vaze si vase decorative din sticle si pet-uri si magneti pentru frigidere din diferite capace. Cel mai creativ obiect va fi premiat cu un cadou surpriza din partea Mai Bine. Printre orele de lucru manual, se vor strecura si recreatii in care vom avea parte de ceai si gustari dulci.

Accesul la acest atelier este gratuit, iar pentru inscrieri va rugam sa trimiteti un e-mail la adresa mihaela@maibine.eu cu titlul “inscriere atelier de lucru manual” in care sa va semnati si sa lasati datele de contact. Copiii sub 10 ani trebuie sa fie insotiti si asistati pe parcursul atelierului de un adult.

Materialele folosite in cadrul atelierului sunt puse la dispozitie de catre organizatori, iar obiectele realizate vor fi valorificate ulterior de catre Asociatia Mai Bine.

Prin acest atelier se doreste ca publicul iesean sa aiba posibilitatea de a experimenta principiile reutilizarii si reciclarii, ca la final sa constientizeze importanta fiecarui gest zilnic care poate contribui in mod semnificativ la dezvoltarea si schimbarea comunitatii.

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Once Upon a Time… A Symphonic Fairytale | Amfiteatrul Palas

Lux Æterna și Vocea umană/The Human Voice | Cinema Ateneu

Boss Baby: Afaceri de familie 3D | Cinema Ateneu

România sălbatică | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: