Atelier de lucru manual: Redu consumul. Reutilizeaza. Recicleaza.

Sambata, 19 martie, de la ora 13:00, pana la ora 16.00, are loc la Libraria Carturesti, Atelier de Lucru manual cu cei de la Asociatia Mai Bine.

Esti invitat sa reutilizezi si sa reciclezi hartia, transformand-o in diverse recipiente si bijuterii inventive: brose, cercei, coliere.

Participarea la atelier este gratuita. Inscrierile se fac trimitand un e-mail cu semnatura si date de contact la adresa mihaela@maibine.eu. Numarul de locuri disponibile este 30. Limita minima de varsta pentru participanti este de 14 ani.

Materialele folosite in cadrul atelierului sunt puse la dispozitie de catre organizatori, iar obiectele realizate vor fi valorificate ulterior de catre Asociatia Mai Bine. Un cadou surpriza va fi oferit participantului care va realiza cel mai creativ obiect.

Scopul atelierelor este ca publicul iesean sa experimenteze principiile reutilizarii si reciclarii si sa constientizeze faptul ca actiunile lor pot contribui la protejarea mediului, dezvoltarea si schimbarea comunitatii.

Atelierele de lucru manual fac parte din editia a cincea IaSi Recicleaza – cea mai mare campanie de sensibilizare a populatiei iesene cu privire la importanta ocrotirii mediului natural initiata de societatea civila la nivel local. Editia a cincea a campaniei IaSi Recicleaza este implementata de Asociatia Mai Bine si Asociatia TERIS, in parteneriat cu organizatiile Recolamp si Eco-Rom Ambalaje.

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: