Atelier de Lucru Manual: Redu Consumul, Reutilizeaza, Recicleaza

Avem placerea de a va invita la ultimul atelier de lucru manul Redu Consumul, Reutilizeaza, Recicleaza din acest an calendaristic!

Ne vom vedea asadar in weekend, mai exact sambata, 17 decembrie, de la ora 14.00 la ora 17.00 la Libraria Carturesti, str. Tudor Vladimirescu nr. 2, etaj 2.

Pentru ca se apropie sarbatorile de sfarsit de an ne-am hotarat sa reutilizam si sa reciclam diferite deseuri pentru a confectiona globuri de Craciun, cutii de cadouri sau felicitari de trimis in semn de recunostinta la cei care au fost alaturi de noi de-a lungul anului.

Astfel, intr-o atmosfera informala si prietenoasa impartasim tehnici si idei creative si, mai ales, invatam cum prin gesturile mici de zi cu zi putem reduce consumul, reutiliza si recicla.

Materialele folosite in cadrul activitatilor de lucru manual sunt puse la dispozitie de catre organizatori, iar obiectele realizate vor fi valorificate ulterior de catre Asociatia Mai Bine.

Participantii au posibilitatea de a participa la oricare din mesele de lucru pentru a deprinde cat mai multe tehnici de lucru.

Accesul la atelier este gratuit, iar participantii se pot inscrie trimitand un e-mail cu o scurta motivatie, ocupatia, virsta si datele de contact catre adresa contact@maibine.eu. Ulterior veti primi un mail de confirmare.

Numarul de locuri disponibile este 20.

Limita minima de varsta pentru participanti este de 14 ani.

Atelierele de lucru manual fac parte din editia a cincea a proiectului Redu Consumul, Reutilieaza, Recicleaza, implementat de Asociatia Mai Bine si Asociatia TERIS, in parteneriat cu organizatia Recolamp si co-finantat de Primaria Municipiului Iasi.

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: