Atelier de lucru manual

Asociatia Mai Bine va invita la atelierul de lucru manual dedicat Martisorului, sambata, 19 februarie, in intervalul orar 14.00 – 17.00, la Libraria Carturesti.

Pe parcursul acestui an, Asociatia Mai Bine va organiza 10 ateliere de lucru manual, in a treia sambata din fiecare luna, cu exceptia lunilor de vacanta iulie si august. Scopul atelierelor este de a crea si confectiona produse cu utilitate, in baza a trei principii importante: reducerea consumului, reutilizarea si reciclarea.

In cadrul atelierului de sambata, 19 februarie, se vor croseta martisoare si se vor realiza felicitari si martisoare din materiale textile, hartie, nasturi, seminte, capace si alte diferite materiale. Cel mai creativ obiect va fi premiat cu un cadou surpriza.

Accesul la atelier este gratuit, iar participantii se pot inscrie prin trimiterea unui e-mail cu semnatura, date de contact si titlul “inscriere atelier de lucru manual” la adresa mihaela@maibine.eu. Numarul de locuri disponibile este 30. Dat fiind specificul activitatilor din cadrul atelierului de sambata, 19 februarie, limita de varsta pentru participanti este de 14 ani.

Materialele folosite in cadrul activitatilor de lucru manual sunt puse la dispozitie de catre organizatori, iar obiectele realizate vor fi valorificate ulterior de catre Asociatia Mai Bine. Participantii vor avea ocazia de a se deplasa de la o masa de lucru la alta, pentru a exersa fiecare activitate si pentru a opta pentru cea care li se potriveste sau ii atrage mai mult.

Atelierele de lucru manual fac parte din proiectul IaSi Recicleaza, proiect care, cu sprijinul comunitatii mereu in schimbare, a ajuns anul acesta la a cincea editie.

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Trenul disperării. Acea duminică | Ateneul National Iasi

Orchestra de tineret a Iașului | Amfiteatrul Palas

Anii noștri de glorie | Cinema Ateneu

Neidentificat | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: