Atelier de inginerie/robotica cu piese LEGO Technic susținut de Creatoria

La atelierele de Inginerie se imbina joaca cu LEGO și știința pentru a învăța și pune în practică concepte tehnice utile în viața de zi cu zi. Cum funcționează o bicicletă? Dar motorul unei mașini? Pe parcursul atelierelor construiti mecanisme care va ajută să înțelegeti științele într-un mod practic și distractiv.

La atelierele de Robotică explorati într-un mod practic și distractiv principii de știință, tehnologie, inginerie, matematică (STEM). Cum? Construiti roboți și mecanisme autonome folosind Mindstorm EV3. Experimentati diverse concepte pentru a le înțelege utilitatea în viața de zi cu zi.

Costi Alupoaie – antreprenor, trainer și co-fondator Creatoria.
Costi este pasionat de știință și tehnologie. El a urmat cursurile Universității Tehnice Gheorghe Asachi din Iași și a participat la mai multe programe internaționale de dezvoltare personală și profesională. Costi este pasionat și de lucrul cu oamenii, nu doar de știință și tehnologie. Această combinație fericită de aptitudini l-a ajutat să lucreze în ultimii 5 ani cu peste 3.000 de tineri, elevi și studenți, în cadrul mai multor proiecte educaționale locale, naționale și internaționale. A livrat sesiuni de consiliere pentru studii în străinătate, ateliere, workshopuri, teambuildinguri pe tematici dedicate abilităților tehnice, public speaking, negocieri, lucru în echipă.

Recent, a implementat proiectul TehnoBrick finanțat prin Fondul Științescu al Fundației Comunitare Iași. În cadrul acestui proiect a susținut ateliere de robotică și mecanisme simple și motorizate folosind seturi de construcție LEGO Education. La ateliere au participat peste 120 de elevi din 4 licee din Iași.

Atelierele sunt practice, interactive și accesibile: 2 ore/săptămână timp de 4 săptămâni consecutive (o lună). Fiecare modul conține 4 ateliere, organizate gradual astfel încât învățarea se face în mod natural, existând continuitate. Ce se întâmplă dacă un copil lipsește motivat de la un atelier? Va recupera cu o altă grupă sau individual.

INGINERIE
Vârsta participanților
:  9 +. Grupă de lucru: 6-10 copii . Program: sâmbăta, orele 11 – 13.  Atelierele au loc locația partenerului din Iași, Centrul 1, 2, 3 Education: Strada Hanciuc, nr 20, bloc 335, scara A, parter (Esplanada Oancea, Tătărași). Timp: 2 ore/săptămână timp de o lună.

ROBOTICA
Vârsta participanților
:  10 +. Grupă de lucru: 6 – 10 copii . Program: joi, orele 17 – 19. Atelierele au loc locația partenerului din Iași, Centrul 1, 2, 3 Education: Strada Hanciuc, nr 20, bloc 335, scara A, parter (Esplanada Oancea, Tătărași). Timp: 2 ore/săptămână timp de o lună.

INSCRIERE

Taxa de participare: 200 lei/modul.  Frații/surorile au reducere 10%. În taxa de participare sunt incluse materialele de lucru. La final avem diplome pentru fiecare și poze bune de pus în ramă. . Pentru alte detalii, suna la 0747 085 502 / 0752 807 843 sau joaca@creatoria.ro.

Pentru completarea formularului de inscriere la atelierele de inginerie CLICK AICI.

Pentru completarea formularului de inscriere la atelierele de robotica CLICK AICI

INFO

Creatoria

Str. Splai Bahlui Mal Stâng nr 1, et 1, Iași

E-mail:  joaca@creatoria.ro

www.creatoria.ro

www.facebook.com/Creatoria.Iasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: