Atelier de Hartie Reciclata

Asociatia Mai Bine va invita sambata, 11 decembrie 2010, in intervalul orar 12.00 – 16.00 la Libraria Carturesti la primul atelier de hartie reciclata organizat la Iasi. Astfel, pe parcursul a patru ore veti modela impreuna cu membrii asociatiei pungi, cosuri, bijuterii, globuri, fulgi de nea si alte decoratiuni de Craciun din pasta de hartie!

Organizat intr-un spatiu deschis, se ofera posibilitatea participantilor de a se deplasa de la o masa de lucru la alta, astfel incat sa existe oportunitatea pentru fiecare participant de a opta pentru practica ce i se potriveste sau il atrage cel mai mult.

Prin aceasta activitate participantii vor avea posibilitatea de a experimenta principiile reutilizarii si reciclarii, ca la final sa constientizeze importanta fiecarui gest zilnic care poate contribui in mod semnificativ la dezvoltarea si schimbarea comunitatii.

Accesul la atelier este gratuit, iar inscrierile se realizeaza printr-un email la adresa mihaela@maibine.eu cu subiectul “inscriere atelier hartie reciclata”.

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: