Atelier de dezvoltarea abilitatilor emotionale, sociale si cognitive pentru copii/ Librarium Palas, Iasi

Atelier de dezvoltarea abilitatilor emotionale, sociale si cognitive pentru copii/ Librarium Palas, Iasi

Acest atelier este un program educativ ce faciliteaza  optimizarea psiho-emotionala a copilului si il sprijina in dezvoltarea competentelor emotionale si sociale: acceptare neconditionata de sine, abilitati de relationare interpersonala, strategii de rezolvare de probleme si luare de decizii, abilitati de a face fata emotiilor problematice, abilitatea de comunicare cu parintii.

Modulele atelierelor au la baza un program educational conceput de specialisti in domeniul educatiei rational emotive si comportamentale in care se lucreaza dupa manuale special concepute in acest scop, adaptate la caracteristicile de varsta ale copiilor.

Activitatile sint concepute pentru a fi utilizate in grupuri de copii cu aproximativ aceeasi varsta si in fiecare saptamana abordeaza  secvential cate o abilitate sociala, emotionala, cognitiva.

In fiecare duminica la ora 11.00, va asteptam cu cei mici la Librarium Palas pentru a imbina relaxarea si joaca cu dezvoltarea emotionala a copiilor dumneavoastra.

Coordonator program: Psih. dr. Diana Teodorescu– psihoterapeut specializat in terapii cognitiv comportamentale; psiholog specialist in psihologie educationala, cu peste 10 ani experienta in evaluare psihologica, consiliere si terapie pentru copii, adolescenti; formator in domeniul educational.

INSCRIERI

Prin telefon: 0332.730.743 / 0754.096.248

Prin email: librariumpalas@librariumgrup.ro

PRET

Taxa de participare: 20 de lei

INFO

www.facebook.com/librarium.palas

www.facebook.com/PsychologyCenterIasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: