Atelier de dezvoltare personala pentru copii: ”Prietenii bunelor maniere”

Începe un nou atelier de dezvoltare personală prin bune maniere! Dezvoltarea armonioasă a copiilor are loc atunci când toți cei din jurul lor contribuie cât de puțin. De aceea Creatii minunate a ales să implementeze un proiect de dezvoltare personală prin bune maniere pentru copilași.

Pe parcursul a 2 luni vor realiza 5 module prin care isi doresc să ajute la dezvoltarea copiilor atât pe partea cognitivă, cât și pe partea comunicațională.

  • Modulul 1 – Auto-cunoaștere: se va axa pe auto-prezentare, pe reguli de grup și relaționare.
  • Modulul 2 – Dezvoltarea abilităților sociale și bune maniere: se vor invata învăța regulile de bază ale bunelor maniere și vom identifica rețeaua socială de siguranță.
  • Modulul 3 – Dezvoltarea abilitatilor cognitive: antrenarea memoriei, stimularea creativitatii si dezvoltarea capacitatii decizionale.
  • Modulul 4 – Dezvoltarea emoțională: recunoașterea emoțiilor de bază și autoreglarea acestora.
  • Modulul 5 – Dezvoltarea abilitatilor de comunicare pozitiva: ascultarea activă și comunicarea asertivă.

Fiecare modul va avea câte 3 ateliere, iar întregul proiect se va întinde pe o perioadă de 2 luni. Proiectul va fi susținut de către Psihologul Daiana Jitaru. Daiana are experiență că psiholog in cadrul Centrului de Servicii Sociale «Ion Holban «, terapeut in vederea recuperarii copiilor diagnosticati cu întârzieri în dezvoltare/TSA și ca logoped.

Când? Marți și Joi de la 17:00 – 18:30. Pentru cine? Incepe cu copiii cu vârsta cuprinsă între 7-10 ani. Dacă vor fi cereri și pentru celealte grupe de vârstă (4-6, 11-13, 14-18) se vor realiza și alte grupe. Grupa va fi cu minim 6 copii și maxim 10.

INSCRIERE

Prețul pe întregul atelier de 2 luni este de 240 lei/copil. Plata se poate face și eșalonat în două tranșe: 120 lei prima lună, 120 lei a doua lună. Pentru înscriere este necesar să trimiteți un mesaj sau să sunați și să comunicați numele copilului, vârsta acestuia și un număr de telefon. Prietenii bunelor maniere se vor aduna pe 5 iunie, la ora 17:00 pentru a prezenta părinților obiectivele atelierului  și care sunt temele în detaliu. La finalul fiecărui modul se va oferi oferi feedback personalizat pentru fiecare copil, iar la finalul întregului atelier părinții vor primi o mapa cu exerciții pe care le pot pune în practică acasă.

INFO

Creatii Minunate

Șos.Nicolina, nr.27, bloc 958, vis-a-vis de Poșta nr.12, CUG

www.creatiiminunate.ro

facebook.com/creatiiminunate.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: