Atelier de dans cu Bogdan Bolohan

curs-dans-bolohan-iasi

Bogdan Bolohan, dansatorul care a câștigat locul 2 la ”Românii au talent” 2015, va susține un atelier de dans în Iași! După ce a susținut primele workshop-uri din turneul național „Expression of Liberty” în diverse orașe din țară, Bogdan sosește pe 18 iulie în Iași, unde îi va învăța pe participanți să se exprime în pași de dans la Quasar Dance (Sala Azur, Casa de Cultură a Studenților Iași, Str. Vasile Conta, nr. 30).

Workshop-urile sunt structurate în așa fel încât să beneficieze atât începătorii, cât și cei avansați în dans, pe parcursul programului de 6 ore. Începătorii vor învăța bazele Breakdance-ului și vor afla mai multe despre istoria și evoluția acestui stil de dans. Accentul se va pune pe motivație, educație și libera exprimare a sentimentelor prin B-boying.

Participanții avansați vor avea parte de o experiență emoțională completă. Programul acestora trece dincolo de breakdance, este recomandat tuturor dansatorilor, indiferent de stil, workshop-ul fiind axat în totalitate pe expresivitate pură. Workshop-ul va fi bazat foarte mult pe sentimente și va avea loc în partea a doua a zilei pentru a crea ambianța ideală. Avansații se vor bucura de parcurgerea unei întregi coregrafii, alături de panel discussion și schimburi de trăiri.

INSCRIERE

Segmentul pentru începători va avea loc între orele 12:30-15:00, iar cel pentru avansați între 16:00-19:00. Taxa de participare la workshop este de 40 lei și poate fi achitată la fața locului, cu rugămintea de a rezerva un loc telefonic la 0741 966 387 (Alex)

INFO

BOGDAN BOLOHAN

fb.com/BolohanBogdanOfficial

Facebook Event

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: