Atelier de creatie pentru copii: 5 mai, ora 11.00 / Libraria Avant-Garde

Povestea puiului de arici

Povestea puiului de arici este cartea care va ajuta sa ii pregatiti pe cei mici pentru una din cele mai importante experiente ale vietii lor: iesirea in lumea cea mare.

Simbata, 5 mai, incepind cu ora 11.00, va asteptam la libraria Avant-Garde Librarium (Str. Lapusneanu, nr. 16, Iasi) la atelierul de creatie pentru copii.

Actrita Cristina Bodnarescu va petrece o ora cu cei mici, invatandu-i «Jocurile uite-asa« si citind Povestea puiului de arici (Editura Genesis, 2010).

Activitatile antrenante, ii vor invata pe copii sa descrie lumea din jur nu numai in cuvinte ci si prin gesturi.

Povestea puiului de arici este fascinanta. Pornit in prima sa plimbare in lume si facand cunostinta cu ceilalti locuitori ai padurii, puiul de arici observa cu multa uimire ca este foarte diferit de toti cei pe care ii intalneste. Dorindu-si pe rand sa semene cu iepurasul, cu broscuta sau cu vrabiuta, puiul de arici descopera pana la urma ca a fi arici este o treaba foarte interesanta si ajunge sa pretuiasca acele trasaturi care il fac diferit de cei din jur. Povestea puiului de arici este cartea care va ajuta sa ii pregatiti pe cei mici pentru una din cele mai importante experiente ale vietii lor: iesirea in lumea cea mare.
Grupa de varsta: 4-6 ani

Accesul copiilor la toate atelierele este gratuit. Ei pot participa impreuna cu colegii de gradinita si insotiti de educatoarea lor sau impreuna cu parintii. Inscrierile se fac, in limita locurilor disponibile, telefonic (0332.408.477), pe e-mail (avantgarde@grupullibrarium.ro) sau direct in librarie in caietul de inscrieri.

Atelierele de creatie au fost concepute pentru a oferi alternative de petrecere creativa a timpului liber pentru copii si se intimpla saptaminal in Libraria Avant-Garde. Sub diverse pretexte literare, copiii experimenteaza, citesc, deseneaza si creeaza impreuna cu colaboratorii nostri: tineri actori, artisti, fotografi, filologi. Ei nu se vor teme sa abordeze impreuna cu copiii de la teme simple (numaratoare, invatarea si combinarea culorilor), pina la subiecte complicate cum ar fi: ilustrarea unei povestiri, schimbarea finalului unei povesti.

Scopul acestor ateliere este de a forma copiilor inca de mici obisnuinta lucrului cu cartea, in scopuri recreative, educative sau informative…

…pe Lapusneanu, la numarul 16.

INFO

librariumgrup.ro/avantgarde/

facebook.com/Libraria-Avant-Garde-Iasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: