Atelier de creație la Palatul Culturii – „Costumele de operă”

Complexul Muzeal Național „Moldova” Iași și Colegiul Național de Artă „Octav Băncilă”, în parteneriat cu Primăria Municipiului Iași, Universitatea Națională de Arte „George Enescu” și Inspectoratul Școlar Județean Iași, organizează sâmbătă, 20 octombrie 2018, ora 11.00, în Sala de Educație Muzeală a Palatului Culturii din Iași, „Atelierul de creație – costumele de operă”.

Invitatele speciale ale acestui eveniment sunt Rodica Maria Eșanu, asistent scenografie la Opera Națională Română Iași, și Lăcrămioara Atudorei, fashion designer.

Activitatea este dedicată copiilor cu vârsta 4+. Participanții vor avea ocazia să vadă câteva costume și rochii de scenă și vor afla de la Rodica Maria Eșanu cum se fac acestea. Cele 30 de planșe pregătite de Lăcrămioara Atudorei (fashion designer) îi vor ajuta pe copii să contureze propriile costume, lipind modele, pe care apoi le vor lua acasă.

INTRARE

Locurile sunt limitate. Intrarea se face pe baza taxei de atelier, în valoare de 10 lei, ce se poate achita la Casa de bilete a Palatului Culturii, de marți până duminică, în intervalul orar 10.00 – 16.00.

Inițiat și coordonat voluntar de prof.dr. Daniela Mihaela Ciocoiu, proiectul cultural-educativ este realizat cu sprijinul voluntarilor Andreea Maria Ichim, clasa a X-a; Adriana Ioana Iacob, clasa a XI-a; Brigita Celina Mateeș, clasa a XI-a; Marian Moraru, clasa a XII-a; Cristian Daniel Roman, clasa a XII-a – elevi ai Colegiului Național de Arte „Octav Băncilă” Iași.

INFO

Palatul Culturii

Piata Stefan cel Mare si Sfant nr. 1, Iasi

contact@palatulculturii.ro

www.palatulculturii.ro

www.facebook.com/PalatulCulturiiIasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: