Atelier de conexiuni @Mosaic Coffee and Lounge

atelier de conexiuni

În secolul vitezei, suntem mai preocupați de conexiunea la internet decât de conexiunile pe care le avem cu semenii noștri. Suntem grăbiți, ocupați, stresați, avem termene limită, sarcini, probleme. Mihaela Mursa va propune să va opriti și să ne relaxati pentru o perioadă de trei ore, timp în care veti conștientiza importanța relațiilor interumane, baza oricărei societăți fericite.

CE veti face? Va veti juca, experimenta, relaxa, uita de probleme, cunoaște oameni noi, cunoaște mai mult pe noi înșiși și scopul principal al acestui atelier, veti conștientiza importanța conexiunilor interumane.

CUM veti conștientiza asta? Prin exerciții, joculețe și alte metode de educație nonformală. Nu vă așteptați la teorie, statistici sau informații complexe.

DE CE ati avea nevoie de așa un atelier? Pentru că avem una dintre cele mai rapide și eficiente conexiuni la internet din lume, pentru că avem telefoane mai deștepte decât filozofii greci, pentru că avem în casă dispozitive tehnologice mai multe decât greutatea noastră în kilograme, însă avem relații din ce în ce mai fragile cu ceilalți oameni, numărul prietenilor de pe facebook este invers proporțional cu cel al prietenilor adevărați iar interacțiunile cu alți oameni sunt din ce în ce mai superficiale.

INSCRIERE

CINE poate participa la acest atelier? În principiu e pentru oricine, indiferent de vârstă, sex, rasă, religie, naționalitate, condiție fizică, etc. De preferat să veniți cu mintea și inima deschise și să lăsați acasă prejudecăți, teamă, reticiență sau alte sentimente care v-ar putea încărca negativ. Dacă nu, veniți cu tot cu ele și le pozitivăm noi cumva. UNDE și CÂND va avea loc ? Sâmbătă, de la ora 12:00 la Mosaic Coffee and Lounge. Participarea este gratuită, însă numărul locurilor este limitat. Înscrierea se face aici, urmând să primiți mail de confirmare: docs.google.com/form

INFO

Mosaic Coffee and Lounge

Stradela Silvestru 6, Iasi

www.facebook.com/MosaicCoffeeLounge

Facebook Event

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: