Atelier de briose & cupcakes „Flower Power”

Afis Atelier Briose

Se cauta: persoane indragostite de briose & cupcakes, fara experienta in gatit, care si-au dorit mereu sa faca cele mai bune briose, dar pur si simplu nu au reusit; constituie avantaj excelenta abilitate de a petrece o dupa-amiaza de sambata, 23 martie 2013, in compania altor iubitori de briose & cupcakes; capacitatea de lucru in echipa pentru decorarea „Flower Power” a brioselor este un mare atu.

Daca profilul realizat mai sus ti se potriveste, atunci hai la Atelierul de briose & cupcakes „Flower Power” organizat de Frarom Shop – magazin home & deco sambata, 23 martie 2013, intre orele 15:00 si 17:00, la Kiddo Café, co-organizator al evenimentului.

Ii poti lua si pe cei mici ca sa se distreze impreuna cu tine; Kiddo Café e o cafenea family-friendly.

Bloggerul culinar Alice Ciobanu ne va invata cum sa facem o briosa perfecta, care e diferenta dintre briose si cupcakes si cum sa decoram briose pe ritmuri „Flower Power”.

La final, fiecare participant va pleca acasa cu retetele de briose marca Alice Ciobanu, astfel incat la urmatoarea petrecere sa iti impresionezi musafirii cu niste briose perfect decorate.  Toate acestea le condimentam cu multe amintiri de neuitat.

INSCRIERE

Inscrierile se fac la adresa: fraromshop@gmail.com pana vineri, 22 martie 2013, ora 14:00. Intrarea este libera.

INFO

Kiddo Cafe
Lascar Catargi 50, Iasi, Romania.
Program: luni – duminică / 10:00 – 22:00.
Telefon: 075 743 6358.
www.facebook.com/kiddocafe

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: