Atelier „Cum ne pregătim copilul pentru şcoală?”

Echipa „Via Naturalia” şi colaboratorii săi vă invită la o întâlnire publică pe un subiect fierbinte — “Cum ne pregătim copilul pentru şcoală?”.

Începutul anului şcolar este un moment plin de bucurie şi pentru elevi, şi pentru părinţi, dacă totul este minuţios pregătit. Dincolo de pregătirile legate de alegerea şcolii, completarea echipamentului şi discuţiile cu învăţătorul mai există un amănunt foarte important, pe care mulţi dintre noi fie nu îl cunosc, fie îl ignoră — pregătirea mentală şi emoţională atât a copiilor, cât şi a părinţilor.

Pentru unele persoane acest pas pare a fi o joacă, pentru altele este destul de dificil fiind vorba despre adaptarea la o nouă etapă din viaţă. Emoţii au şi copiii, dar şi părinţii şi este bine să fie cunoscute şi gestionate corect pentru a evita eventualele neplăceri ulterioare, cum ar fi refuzul copilului de a asimila informaţiile sau teama de şcoală.

Soluţiile la toate aceste frământări le veţi afla în cadrul atelierului — “Cum ne pregătim copilul pentru şcoală?”, iar răspunsurile vor fi oferite de psihologul Mihaela Gheran Palade şi trainerul Catrinel Zaharia, mama unui băieţel care va deveni şcolar. Evenimentul se adresează atât părinţilor care au copii şcolari sau care în toamnă vor deveni elevi, cât şi cadrelor didactice interesate de o nouă abordare.

Participanţii vor avea posibilitatea să adreseze întrebări legate de temă direct invitaţilor în cadrul atelierului. Ei pot adresa întrebări şi pe pagina de Facebook dedicată acestui eveniment. Toate vor fi centralizate de către organizatori şi incluse în agenda de discuţii a atelierului.

Mihaela Gheran Palade este psiholog, Formator CNFPA, Trainer experimentat în Comunicare şi Dezvoltare personală, acreditată de Colegiul Psihologilor din România ca Psiholog Clinician Specialist. Catrinel Zaharia este economist MBA, Formator CNFPA, Trainer dezvoltare personală, cu o experienţă de peste 8 ani ca manager de echipe.

Atelierul va avea loc miercuri, 3 septembrie, începând cu ora 18.30, la sediul Magazinului “Via Naturalia”, strada Bărboi nr 6, bloc C7, parter. Intrarea este liberă.

Organizator: Echipa Via Naturalia — www.vianaturalia.ro. Parteneri – Bio Addict (www.bioaddict.ro), Revista Glare (www.glaremagazine.ro) şi MC Personal Training (www.mc-training.org).

INFO

Magazinul “Via Naturalia”

Strada Bărboi nr 6, bloc C7, parter

www.vianaturalia.ro

Facebook Event

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: