Atelier – Concurs: Cea mai buna cronica de teatru

Facultatea de TEATRU lansează, la începutul lunii martie, concursul CRITICA DE SPECTACOL. ÎN CĂUTAREA CRONICII IDEALE, ce se adresează elevilor de liceu, din clasele XI și XII.

ÎNSCRIERILE se fac în perioada 4 martie 2019 – 31 martie 2019, la adresa de email ceamaibunacronicadeteatru@yahoo.com.

ATELIERUL DE SCRIITURĂ CRITICĂ va fi susținut de lect. univ. dr. Călin Ciobotari, în perioada 5-6 aprilie 2019, ora 11:00 în Sala Studio a Facultății de Teatru (str. Costache Negruzzi, nr. 7-9, Iași). În funcție de numărul de participanți înscriși la concurs, se pot organiza două sau mai multe sesiuni de „Atelier de scriitură critică”.

Premiul I: Cărți de/ despre teatru în valoare de 500 lei; Publicarea textului în presa ieșeană, într-o revistă de specialitate.; Asigurarea unui loc bugetat, la secția Teatrologie – Management cultural a Facultății de Teatru, din cadrul Universității Naționale de Arte „George Enescu” Iași.

Premiul II: Cărți de/ despre teatru în valoare de 300 lei; Publicarea textului în presa ieșeană..; Asigurarea unui loc bugetat, la secția Teatrologie – Management cultural a Facultății de Teatru, din cadrul Universității Naționale de Arte „George Enescu” Iași.

Premiul III: Cărți de/ despre teatru în valoare de 200 lei; Publicarea textului în presa ieșeană..; Asigurarea unui loc bugetat, la secția Teatrologie – Management cultural a Facultății de Teatru, din cadrul Universității Naționale de Arte „George Enescu” Iași.

Fiecare participant va viziona un spectacol și va scrie o analiză/cronică a spectacolului vizionat.
Un juriu alcătuit din profesori ai Facultății de Teatru Iași va evalua cronicile/ analizele rezultate.

JURIZAREA se va face în perioada 1- 4 mai 2019. Anunțarea REZULTATELOR: 5 mai 2019

INFO

Universitatea de Arte „George Enescu” Iasi

Str. Cuza Voda nr. 29, Iasi, Romania.

Telefon/fax: +4 0232 276020

Web: www.arteiasi.ro

FB: www.facebook.com/arteiasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: