Asociatia Studentilor Francofoni din Iasi va invita la traditionalul ”Bal Mascat”

Afis-Bal-update

Asociația Studenților Francofoni din Iași (ASFI) organizează cea de-a XII–a ediție a proiectului Bal Mascat pe data de 26 martie 2015, începând cu ora 20.00, în Sala Pașilor Pierduți a Universității ”Alexandru Ioan Cuza” din Iași și a Universității Tehnice ”Gheorghe Asachi” din Iași.

Ca în fiecare an, ASFI marchează finalul lunii internaționale a francofoniei printr-un eveniment ce își propune să readucă la viață spiritul artistic și înclinația tinerilor pentru valorile culturale. Tema Balului, Personaje de Cinema, oferă participanților prilejul de a evada din cotidian pentru a intra în pielea personajului din filmul preferat. Pentru completarea ținutei, ASFI pune la dispoziție o varietate de măști, realizate de către voluntarii asociației, care pot fi achiziționate de la standul special amenajat în seara evenimentului. Atmosfera de cinema va fi conturată prin diverse activități pline de fast si magie.

Balul Mascat este un eveniment singular la nivelul Iaşului, prin care se doreşte promovarea valorilor francofoniei într-un cadru plin de istorie şi de manifestări artistice. Organizarea acestui bal se desfășoară la finele lunii internaționale a francofoniei, în fiecare an, pentru a contribui la consolidarea relaţiilor între studenţii ieşeni şi cei străini din spațiul francofon, susţinând dialogul intercultural.

Ediția a XII-a a Balului Mascat demonstreză capacitatea proiectului de a se adapta la cerințele noilor generații. Este singurul eveniment anual de divertisment de genul acesta, care are loc într-o sală emblematică și istorică pentru centrul universitar din Iași. Anul acesta participanții vor intra în universul filmului. Cu toții avem cel puțin un personaj preferat și faptul că ni se oferă ocazia de a fi acel personaj pentru o seară este minunat. Pe 26 martie, toate personajele se adună la un loc. E un vis care devine realitate și pentru noi, organizatorii. Sperăm ca anul acesta cei peste 1000 de studenți, pe care îi așteptăm, să se bucure de muzică, de dans și de surprizele pregătite pentru ei.Alexandra Popa, președinte ASFI.

Pentru a vă completa ținuta puteți achiziționa o mască în seara Balului. Muzică, dans, spectacol, concurs de costume, premii și multe altele vă așteaptă JOI, 26 MARTIE, ORA 20:00.

TEMA: Personaje de Cinema. INTRARE LIBERĂ!

INFO

Sala Pasilor Pierduti

Corp A,. UAIC Iasi

www.facebook.com/BalMascat

www.facebook.com/asfi.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: