Asociația Mai Bine te invită la film: „The Magestic Plastic Bag” și „Bag.It.”

Asociația Mai Bine te invită la film: „The Magestic Plastic Bag” și „Bag.It.” afis iasiO scurtă privire aruncată în jurul tău și vezi că este prezent aproape peste tot. În ramele de ochelari, telefonul mobil, sacoșa pe care o ai în mână, scaunele din autobuz, haina pe care o porți. Plasticul și alți compuși din petrol sau gaze naturale sunt folosiți pentru o largă varietate de obiecte pe care le utilizăm în activitatea cotidiană, fără a ști însă care sunt urmările utilizării unui produs ieftin, reciclabil sau nu.

FILMELE DIFUZATE

Cât de prezent este plasticul în viețile noastre și câtă nevoie avem sau nu de el? Asociația Mai Bine te invită la o seară de film pe această temă joi, 24 ianuarie 2013, la Teatru FIX, începând cu ora 19.00. Vom viziona The Magestic Plastic Bag (lb. engleză, 2010) și Bag.It. (lb. engleză, 2010), două producții despre plasticul care ne înconjoară. Intrarea este liberă!

Activitatea face parte din proiectul DEŞEURILE – management mai bun prin implicare civică şi participare publică, finanțat de Fundația pentru Parteneriat și Trust for Civil Society in Central & Eastern Europe, prin intermediul programului ATITUDINE ŞI IMPLICARE, destinat organizaţiilor neguvernamentale de mediu din România.

INFO

www.facebook.com/mai.bine

www.maibine.eu

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: