ASJ va invita la gala „Zece ani de 10”

Asociația Studenților Jurnaliști pune bazele unui nou eveniment de proporții, Gala „Zece ani de 10”. În data de 19 ianuarie, vor sărbători 10 ani de activitate de la înființarea ASJ-ului.

În cadrul evenimentului vor fi rememorate toate momentele din asociație, alături de profesori, membri onorifici, foști și actuali membri, dar și alături de invitații speciali, jurnalistul Mihai Tatulici și directorul general AGERPRES, Alexandru Giboi.

Mihai Tatulici a fost invitat în cadrul proiectului „Journalism Summer School” 2010, organizat de ASJ. Mihai Tatulici a avut primul contact cu asociația în anul 2007, pe 27 aprilie, la Ateneul din Iași, în cadrul evenimentului „Presa – o afacere din cuvinte”, unde au fost invitați și jurnaliștii Sanda Nicola, Liviu Iolu și Răzvan Ionescu; tot atunci a fost evenimentul de lansare al asociației.

Acum, la un deceniu distanță, ASJ își propune să sărbătorească momentul dintr-o altă perspectivă. „Presa – o afacere din cuvinte. După 10 ani” este gândit ca un eveniment-dezbatere, prin care se va sublinia cât de mult s-a schimbat presa și cât de mult a evoluat asociația în acești ani.

Se anunță o seară specială, dedicată în memoria proiectelor desfășurate de-a lungul acestor ani glorioși, dar și pentru bucuria de a revedea foști membri fondatori ai asociației. Sunteti așteptati la Ateneul din Iași, începând cu ora 18:00 pentru a sărbători alături de membri si invitati cel mai important eveniment al asociației.

Evenimentul este deschis publicului larg, iar intrarea este liberă.

INFO

Asociația Studenților Jurnaliști Iasi (ASJ)

sjiasi.com

www.facebook.com/asj.iasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: