ASFI sarbatoreste 12 ani de traditie, prietenie si inovatie

Asociatia Studentilor Francofoni din Iasi sărbătoreste 12 ani de traditie, prietenie si inovatie. Petrecerea aniversară va avea loc miercuri, 6 noiembrie 2013, începând cu ora 22:30, în MY WAY Pub.

ASFI s-a remarcat de-a lungul anilor la nivel local, national si international, atât prin intermediul celor patru mari proiecte de traditie: „Arată că-ti pasă!”, „Bal mascat”, Festivalul „Zilele Studentului Francofon” si „Echos francophones”, cât si prin alte initiative culturale, educationale si sociale.

Cei 12 ani de activitate ai organizatiei scot în relief conceptul de traditie, continuitate si alimentează apetenta tinerilor pentru francofonie prin entuziasmul si dorinta de implicare a membrilor asociatiei. „ASFI este locul unde poti să înveti, să experimentezi si, mai ales, este locul unde se leagă prietenii pe viată. La ceas aniversar, trebuie să multumim tuturor care au investit timp, emotii si creativitate în ceea ce reprezintă astăzi, poate, cea mai frumoasă asociatie de studenti din Iasi!”, a declarat Valentin Iulan toc, membru alumni ASFI.

Odată cu cea de-a 12 aniversare, ASFI îsi conturează o nouă imagine. Petrecerea aniversară este o dovada a continuitătii ASFI si a progresului, o încununare a unor eforturi sustinute în timp, dar si o dezvăluire a preocupării constante pentru reîmprospatarea identitătii organizationale.

Asociatia Studentilor Francofoni din Iasi a fost înfiintată pe 6 noiembrie 2001 si este cea mai veche asociatie de profil francofon din tară. Din 2007 ASFI este membră a Aliantei Nationale a Organizatiilor Studentesti din România (ANOSR), cea mai mare federatie pe plan local. În 2010, ASFI a fost distinsă cu titlul de „Cea mai bună asociatie a anului”, iar în 2011 si 2012 a fost nominalizată în finala Galei Nationale a Voluntariatului la categoria Proiectul anului – artă si cultură si Voluntarul anului – tineret.

Fii diferit ! Implic

INFO

www.asfi.ro

www.facebook.com/asfi.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: