ASFI recrutează!

Asociatia Studentilor Francofoni din Iasi recrutează noi membri în perioada 2-16 octombrie !

ASFI reuneste în jurul valorilor francofone studenti din tări si culturi diferite. Fiind cea mai veche organizatie de profil francofon din tară, s-a remarcat, de-a lungul anilor, atât la nivel local, national cât si international, prin numeroase activităti culturale si prin intermediul celor patru mari proiecte de traditie: „Arată că-ti pasă!”, „Bal mascat”, Festivalul „Zilele Studentului Francofon” si „Echos francophones”. Astfel, în 2010, Asociatia Studentilor Francofoni din Iasi a fost distinsă cu titlul de „Cea mai bună asociatie a anului”!

INSCRIERI

Înscrierile se pot face la standul ASFI, în corpul A al Universitătii „Alexandru Ioan Cuza” sau prin completarea  unui formular:  https://docs.google.com/forms/d/1X74EZI5o3ybGdhmD9HRLWAJAHEpnQlNt9_mI18S9A0g/viewform

În plus, sunteti bineveniti la prezentarea asociatiei noastre care va avea loc miercuri, 16 octombrie, de la ora 20:00, în sala Aula Magna „Mihai Eminescu” a Universitătii „Alexandru Ioan Cuza”. ASFI îti garantează că vei întâlni oameni frumosi, noi oportunităti de dezvoltare personală si noi ocazii de distractie!

Fii diferit ! Implică-te !

INFO

Asociatia Studentilor Francofoni Iasi

www.asfi.ro

www.facebook.com/asfi.ro

E-mail: aefi _ro@yahoo.fr

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: