ASFI recrutează!

Asociatia Studentilor Francofoni din Iasi recrutează noi membri în perioada 2-16 octombrie !

ASFI reuneste în jurul valorilor francofone studenti din tări si culturi diferite. Fiind cea mai veche organizatie de profil francofon din tară, s-a remarcat, de-a lungul anilor, atât la nivel local, national cât si international, prin numeroase activităti culturale si prin intermediul celor patru mari proiecte de traditie: „Arată că-ti pasă!”, „Bal mascat”, Festivalul „Zilele Studentului Francofon” si „Echos francophones”. Astfel, în 2010, Asociatia Studentilor Francofoni din Iasi a fost distinsă cu titlul de „Cea mai bună asociatie a anului”!

INSCRIERI

Înscrierile se pot face la standul ASFI, în corpul A al Universitătii „Alexandru Ioan Cuza” sau prin completarea  unui formular:  https://docs.google.com/forms/d/1X74EZI5o3ybGdhmD9HRLWAJAHEpnQlNt9_mI18S9A0g/viewform

În plus, sunteti bineveniti la prezentarea asociatiei noastre care va avea loc miercuri, 16 octombrie, de la ora 20:00, în sala Aula Magna „Mihai Eminescu” a Universitătii „Alexandru Ioan Cuza”. ASFI îti garantează că vei întâlni oameni frumosi, noi oportunităti de dezvoltare personală si noi ocazii de distractie!

Fii diferit ! Implică-te !

INFO

Asociatia Studentilor Francofoni Iasi

www.asfi.ro

www.facebook.com/asfi.ro

E-mail: aefi _ro@yahoo.fr

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Lansare de carte la Muzeul Unirii: “Ochiul cuvântului. Minipoeme în stil haiku”, de Georgeta Tudora

Ateliere de gatit creativ cu Masterchef Elena Padurariu

„Bancherul diavolului. Cum am distrus secretul bancar elvețian” se lanseaza la Iasi

Charity Quiz Night @Times

Scrie un comentariu: