ASFI arată că-i pasă

acp

Asociația Studenților Francofoni din Iași (ASFI) organizează, în perioada 6-11 decembrie, cea de-a IX-a ediție a proiectului umanitar “Arată că-ți pasă!”. În 2014, ASFI își propune să ajute financiar două familii nevoiașe, 23 de copii defavorizați din satul Rediu și o fetiță ce suferă de  anemie, internată la spitalul Sfânta Maria Iași.

La începutul lunii decembrie, Asociația Studenților Francofoni din Iași organizează o serie de concerte caritabile, după cum urmează: 6 decembrie la Palas Mall, în Atrium, ora 16:00; 9 decembrie la Universitatea ”Alexandru Ioan Cuza din Iaşi” în Aula Magna, ora 19:00 şi 11 decembrie la Colegiul Naţional ”Costache Negruzzi”, în Sala de festivităţi, ora 19:00.

Pe lângă cele 3 concerte, în cadrul proiectului este organizată o tombolă, prețul unui bilet  fiind 3 lei. În ultima seară de concert, pe 11 decembrie, vor avea loc extragerile, iar câștigătorii vor obține diverse premii, acordate de către sponsorii proiectului. Biletele sunt vândute de către voluntarii ASFI în căminele studențești, licee și facultăți, pana pe 11 decembrie, inclusiv.

Fiecare ediţie a acestui proiect caritabil aduce bucuria sărbătorilor în casele oamenilor pe care îi ajutăm şi îi transformă pe voluntari în oameni ce investesc idei, suflet şi timp pentru cei care au nevoie de noi. Însă, acest scop nobil nu poate fi realizat decât prin oameni ce empatizează, pe care îi aşteptăm în număr cât mai mare la concertele organizate.” Alexandra Popa, preşedinte ASFI.

”Arată că-ți pasă!” este un proiect caritabil care a luat naștere în urmă cu nouă ani, urmărind, ca și astăzi,  acordarea unui sprijin material celor care nu se pot bucura de Sărbătorile de iarnă așa cum și-ar dori, din cauza dificultăților materiale întâmpinate. Acesta face parte din cele patru mari proiecte de tradiţie ale Asociaţiei Studenţilor Francofoni din Iaşi, alături de Bal Mascat, Echos Francophones şi Festivalul “Zilele Studentului Francofon”.

INFO

Asociatia Studentilor Francofoni, Iasi

www.asfi.ro

PE ACEEASI TEMA:

Concert de colinde cu Alexandra Chirica și prietenii @Little Texas

”Pentru tine, maica!” – concert caritabil de Craciun

Colinde cu John Mantuci , Cristina și Lucian la Vivid Bistraw

”Artistii doneaza zambete” – concert caritabil

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Razz Matazz live în Rocknrolla

Simply Joe LIVE @Tribeca Pub & Charcoal Grill

Blues & Jazz Night la Oxford Pub

Hopes for little angels @Cafeneaua Piata Unirii

Scrie un comentariu: