ASD Christmas Charity Party

asd-petrecere-de-craciun

Perioada în care poveștile frumoase de peste an se spun, a sosit! În iarna aceasta vrem să schimbăm poveștile triste în unele care să îi bucure și pe cei care nu au pornit în viață cu șanse egale cu ale tuturor, oferindu-le posibilitatea de a zâmbi din nou. ASD in parteneriat cu World Vision Romania vă invită să îi ajutăm pe copiii cu o situație mai putin favorabilă, în special pe Alin.

Alin este un baiețel de 13 anișori care încearcă să se bucure de fiecare clipă, de fiecare moment, în ciuda tuturor obstacolelor. El, împreuna cu doar alți 20 de copii din România, suferă de boala GIANT PEMPHIGUS BULLOSA. Este o boala de piele ce provoacă deshuamare, răni continue, dureroase și mâncărimi. Alin nu are nici un deget complet din cauza bolii cu care s-a născut, dar a învățat să țină stiloul sau pixul în mână doar cu falangele pe care le are. Tratamentul prescris este în valoare de minim 10.000 de lei pe luna și presupune îmbunătățirea calității vieții acestuia, deoarece vindecarea este imposibilă.

Parintii lui Alin nu își permit să suporte costurile acestui tratament, deoarece mama sa are doar o îndemnizație de însoțitor permanent (Alin fiind un bun elev in clasa a 7-a, care încearcă să se integreze în colectiv), iar tatăl său lucrează sezonier.

VĂ AȘTEPTĂM sâmbătă, 17 decembrie 2016 în TIMES, începând cu ora 22:00 ,la ULTIMA petrecere ASD din acest an, să ne bucurăm împreună de atmosfera Crăciunului! De asemenea, orice dar este binevenit pentru a putea aduce un zâmbet în sufletul multor copii,în preajma acestei sarbători.

REZERVARE

Prețul unul bilet este de 10 lei. Rezervări puteți face la numărul de telefon: 0785805833 (Mădălina)

INFO

Times Pub

Str. Codrescu 6, Iasi (în spatele căminului studențesc Gaudeamus)

www.facebook.com/TIMESOCLOCK

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: