Asculta-ti pielea, Editura Trei

Ascultati pielea

Titlu original: Skin Deep: A Mind/Body Program for Healthy Skin

Nimeni nu este imun la stresul emoţional! Si pentru că mintea  si corpul funcţioneaza ca un tot, fie că suntem sanatosi, fie bolnavi, pielea este des folosită, constient sau nu, ca mijloc de eliberare a tensiunii. Sa iti intelegi conflictele, nevoile si temerile — sa intelegi viata emotională a pielii tale — este pasul cel mai important spre controlarea factorilor psihologici care provoaca, declanseaza sau agraveaza boala. Autorii propun metode de autodiagnosticare, precum si tehnici psihoterapeutice care pot fi utilizate cu usurinta de oricine, pentru ameliorarea starii pielii, precum si un foarte util inventar al afectiunilor dermatologice, descrise in detaliu.

Ted A. Grossbart, Ph.D., este psiholog clinician cu practica privată în Boston. Este supervizor la Departamentul de Psihiatrie al Beth Israel Hospital si profesor de psihologie la Catedra de Psihiatrie a Facultatii de Medicina de la Harvard. Face parte din comitetul editorial al publicatiei Medical Psychotherapist si practica psihoterapie psihodinamica de lunga si scurtă durata.

Dr. Carl Sherman
, care detine titlul de doctor în medicina acordat de Universitatea Harvard, contribuie la publicaţii prestigioase, cum sunt Family Practice NewsClinical Psychiatry News, Skin and Allergy NewsMademoiselleMcCall‘s,  Men’s Health and Longevity.

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Halloween Escape Party | Master Escape

No Exi(s)t – spectacol de teatru / performance | Teatrul din Stejar

Baby Elvis | Fresh @The Trumpets

Atelier Spre 4 | Art+Design

Cuvinte cheie: ,

Scrie un comentariu: