Asaltul Lupilor 2021

Asaltul Lupilor powered by ALGERNON este o cursă cu obstacole unică! Ocazia perfectă de a trăi o experienţă memorabilă alături de prieteni noi şi vechi.

Ediţia a VII-a a evenimentului este planificată pentru data de 3 octombrie 2021 în Ciurea, Iasi. Organizatorii  ti-au pregătit un teren accidentat de 6 Km, perfect ca să-ţi testeze limitele. Vei alerga prin pădure, te vei târî prin şanţuri, te vei căţăra pe funii, vei traversa râpe, vei sări peste garduri, te vei împiedica sau nu de rădacinile copacilor şi nu în ultimul rând te vei murdări de noroi … dar te vei distra!  Însă tot ceea ce va conta e sentimentul de mulţumire şi exuberanţă pe care îl vei trăi la linia de FINISH şi pe care nu-l vei uita niciodată.

INSCRIERE

Înscrierea se poate face în mod individual sau în cadrul unei echipe de minim 4 persoane. Indiferent de numărul de participanţi, înscrierea unei echipe se face de către o singură persoană, respectiv căpitanul. Acesta din urmă va comunica ulterior organizatorilor detaliile necesare înscrierii echipei. La o echipă deja creată, puteţi adăuga noi membri, pentru acest lucru este suficient să  contactati organizatorii. Preţul diferă în funcţie de perioada de înscriere şi de numărul participanţilor. Data limită de înscrieri 17 septembrie. Nu se acceptă înscrieri în ziua cursei. Preţ / persoană – 170 lei. Reduceri pentru echipe: 4 – 12 persoane reducere 5%;  13 – 30 persoane reducere 10%;  + 31 persoane reducere 15%

INFO

www.asaltullupilor.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: