Asalt teatral la Luceafărul

Săptâmâna 15-21 aprilie este una foarte plină la Teatrul Luceafărul din Iași. Programul foarte dens include 14 reprezentații care vor atrage înspre sălile instituției aproximativ 5600 de spectatori din toate colțurile județului, dar și din județe limitrofe.

Astfel, spectatori de toate vârstele din Iași, Pașcani, Tg Frumos, Podu Iloaei, Miroslava, Moșna, Lungani, Răducăneni, Bălteni, Gropnița, Moșna, Buhalnița, Voinești, Belcești, Rediu, Deleni și Tg Neamț vor veni să vizioneze una dintre reprezentațiile programate.

Titlurile preferate sunt Petrică și Lupul (fantezie muzical-coregrafică după Serghei Prokofiev), Amintiri din copilărie după Ion Creangă, Motanul încălțat după Ch Perrault, Alice în Oglindiria după Lewis Carroll, D’ale lui Păcală după Petre Dulfu și Ioan Slavici.

Efortul extraordinar al echipei artistice din acest interval va fi răsplătit consistent de aplauzele miilor de spectatori care vor lua cu asalt Teatrul în zilele următoare. Inclusiv ziua de relache (luni), zi liberă pentru actorii din întreaga lume, a fost consacrată publicului, pentru a reuși să răspundem valului mare de solicitări.

Duminică, 21 aprilie, de la ora 10, la sala mică, va putea fi vizionată creația Capra cu trei iezi după Ion Creangă, iar de la ora 11.30, la sala mare, Frumoasa și Bestia după Frații Grimm. Biletele pot fi achiziționate de la casieria Teatrului sau de pe platforma bilet.ro.

INFO

Teatrul pentru Copii şi Tineret „Luceafărul” Iaşi

Str. Grigore Ureche nr. 5 Iaşi

Telefon: 0232-212662

E-mail: teatrul_luceafarul@yahoo.com

Web:www.luceafarul-theatre.ro‎

FBwww.facebook.com/teatrul.luceafaruliasi

PE ACEEASI TEMA:

”Amintiri din copilărie” | Teatrul Luceafarul

Spectacolul de teatru: ”D’ale lui Pacala” | Teatrul Luceafarul Iasi

Vrajitorul din Oz | Teatrul Luceafarul

”Privighetoarea” după Hans Christian Andersen, la Teatrul Luceafarul

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Concert coral | Stagiunea estivala

Concert simfonic estival | Muzica de film

Turneul „UNITY SONGS” ajunge la Cluj

“Dialog cromatic” | Expozitie de pictura

Scrie un comentariu: