Artistii MediaPro Music, premiati la Romanian Music Awards 2013

Andra, Vunk, Cargo, Nicole Cherry si LaLa Band au fost premiati sambata seara, in cadrul premiilor Romanian Music Awards, eveniment care a avut loc la in Piata Sfatului din Brasov. Show-ul a avut loc in fata a 30.000 de spectatori si a fost transmis in tara si la posturi de televiziune de profil din 19 tari.

Cargo a primit premiul Lifetime Award. “Premiul reprezinta o incununare a muncii noastre de aproape 30 de ani. Ne bucuram ca suntem apreciati  de fani si le multumim”, a spus Adi Barar, chitaristul legendarei trupe.

Andra si-a adjudecat doua trofee: “Best Female” si “Cea mai difuzata piesa”: Whats Up feat. Andra – K la Meteo. “Se pare ca e anul premiilor, lucru care ma bucura enorm, mai ales ca aceste distinctii au fost hotarate de public. Inseamna ca oamenii au apreciat munca mea. Multumesc pentru premii si promit sa muncesc si mai mult pentru fanii mei. Va iubesc!”, a spus Andra.

Nicole Cherry, noua senzatia a muzicii romanesti, a castigat Best New Act si Radio 21 Awards. “Sunt foarte fericita si mandra, deoarece am fost pe aceeasi scena cu artisti romani consacrati, pe care ii admir foarte tare”, a spus Nicole.

Trupa-fenomen LaLa Band a primit trofeul Teen Icon Award. “Suntem mandri ca adolescentii din Romania ne considera modele, asta ne si motiveaza! Va multumim si va iubim!”, au spus tinerii artisti din LaLa Band.

Trupa Vunk a castigat premiul Best Rock, pentru al treilea an la rand. Mai mult decat atat, Cornel a si prezentat gala Romanian Music Awards, alaturi de Gina Pistol.

Chiar daca am stat aproape toata seara pe scena galei, fiind si prezentator, cel mai bine m-am simtit cand am cantat “Asa, si?!”, iar toata piata a cantat impreuna cu noi. Intr-un fel, publicul din Brasov a spus ‘asa, si ce daca ploua si e frig, noi tot ramanem aici si cantam o seara-ntreaga’”, a spus Cornel Ilie, liderul trupei Vunk.

Credit foto: jadoris.com

GALERIE FOTO

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: