Artisti romani participa la Designblok – Prague Design and Fashion Week 2017

Institutul Cultural Român de la Praga susţine participarea Assamblage (Asociația Națională a Autorilor și Designerilor de Bijuterie Contemporană) la Designblok – Prague Design and Fashion Week 2017 cu proiectul CAMERA LUCIDA.

CAMERA LUCIDA este un proiect cultural dedicat celebrării a 100 ani de la încheierea Primului Război Mondial și are scopul de a promova bijuteria contemporană românească ca formă de artă de sine-stătătoare, autentică, diversă și complexă.

Andreia Gabriela Popescu, Cleopatra Cosuleţ, Anayd Blu by Diana Toboşaru, JUls by Teodora Rus, Life in Mono by Tana Enedi şi Diana Pantea sunt artiştii care, alături de curatorul David Sandu, arhitecta Ioana Ardelean şi coordonatoarea artistică Valentina Buzamurga, propun încurajarea diversificării ofertelor culturale în ceea ce privește conținutul artistic, genurile culturale, spațiile de consum cultural, canalele de distribuție și mijloacele tehnice, precum și susținerea inovării, experimentului și căutării formelor alternative de exprimare artistică.

Designblok Prague Design and Fashion Week 2017 este cel mai mare eveniment de design şi modă din Europa Centrală şi se va desfăşura în perioada 26-30 Octombrie în cadrul complexului Výstaviště Holešovice din Praga, Republica Cehă. Ediția din acest an are ca partener Clusterul EUNIC de la Praga, beneficiind de susținerea majorităţii institutelor şi centrelor culturale din Praga.

INFO

ICR Praga

www.icr.ro/praga

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: