„Artiști în mișcare” la Universitatea de Arte „George Enescu” Iași

afis artisti in miscare Flori..

Universitatea de Arte „George Enescu” în parteneriat cu Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Iaşi organizează în perioada 11-15 aprilie 2016 cea de-a III-a ediție a proiectului „Artiştii în mişcare”, incluzând Campionatele de badminton, baschet, ping-pong şi volei ale universităţii, devenite deja tradiţionale.

Proiectul se va încheia cu Gala „Artiştii în mişcare” în data de 15 prilie, ora 17, în zona Atrium (Intersport) a Complexului Palas Iași, unde publicul este invitat să asiste la o serie de demonstrații sportive și momente artistice ce vor însoți Ceremonia de premiere a câștigătorilor campionatelor.

Coordonatorii proiectul „Artiştii în mişcare”, lector univ. dr. Ana-Cristina Leșe și lector univ. dr. Florin Luchian, îşi propun să evidenţieze importanţa activităţii fizice pentru cei ce profesează în orice mediu artistic şi rolul disciplinei Educaţie Fizică într-o instituţie universitară artistică, pornind de la premiza că mişcarea fizică stimulează creativitatea şi menţine un corp sănătos. Pentru stimularea studenţilor de a participa cu mai mare interes la activităţile fizice desfăşurate, au fost organizate întreceri sportive, un prilej bun de cooperare şi fair play.

Proiectul „Artiştii în mişcare” trebuie să fie un îndemn pentru toţi studenţii, aparţinând oricărei instituţii superioare de învățământ, de a-şi face timp în programul preocupărilor profesionale sau individuale pentru a face mişcare fizică în fiecare zi, singurul medicament pentru o viață mai sănătoasă.

Toate competițiile sportive se vor desfășura în Sala Polivalentă a Universităţii de Arte „George Enescu” Iaşi

PROGRAM

  • 11 aprilie, ora 14: Campionatul de Badminton;
  • 12 aprilie ora 14: Campionatul de Baschet;
  • 13 aprilie, ora 14: Campionatul de Ping-Pong;
  • 14 aprilie, ora 14: Campionatul de Volei;
  • 15 aprilie, ora 17 – Gala „Artiştii în mişcare” – Zona Atrium din Pallas Mall Iaşi. Invitaţi: Conf. univ. dr. Octavian Jighirgiu – Prorector UAGE; Prof. Daniel Stătescu – Director D.J.S.T. Iași; Alexandru Cișman – Consilier D.J.S.T. Iași; Lect univ. dr. or Ionuț Urdeș; Lect univ. dr. or Andrei Hrubaru. Prezintă: Vlad Baba.

INFO

Universitatea de Arte „George Enescu” Iasi

Str. Cuza Voda nr. 29, Iasi, Romania.

Telefon/fax: +4 0232 276020

Web: www.arteiasi.ro

FB: www.facebook.com/arteiasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: