ArtHouse Rooftop Party cu VRT, Les Animaux și Christu

artHouse-rooftop-party-vrt-les-animaux-christu-iasi-petrecere-afis-muzica-brain-evetsSâmbătă 17 august 2013 vă invităm la dans la înălțime, deasupra orașului, la Art House Central, cel mai proaspăt spațiu de cultură alternativă din Iași, alături de: VRT [București], Les Animaux [Iași] și Christu [Iași].

VRT

VRT este un artist care a înțeles perfect rolul de entertainer al DJ-ului, fără a face compromisuri si care te poate binedispune oricând si oriunde.

Debutul sau a avut loc în 2004 după ce, cu un an înainte, devenea co-fondator Synthplants Events, organizație din care a făcut parte pana în 2006 atât ca DJ cat si ca promoter.

Ca DJ, VRT a ajuns în scurt timp un nume prezent tot mai des în line-up-urile evenimentelor importante din țară. Stilul sau variat l-a adus în ultimii ani pe scena alături de nume legendare ca LTJ Bukem & MC Conrad, Roni Size & MC Dynamite, DJ Marky & Stamina MC, Aphrodite, A-Skillz, Gramophonedzie, Kasper Bjorke, Glass Candy sau celebra trupa Gus Gus.

Prezenta sa pe scena s-a făcut simțită de-a lungul timpului si în cadrul unui număr mare de festivaluri din țară ca Peninsula Felsziget (Targu Mures), AnonimTM 48H (Timișoara), Delta Music Fest (Sf. Gheorghe), Arigato (Codlea), ArenaDnb Summer Fest (București), One Love Festival (Comana), I Love Festival (Paulesti) si multe altele.

In prezent seturile sale sunt un melanj de genuri ce se împletesc subtil si te transporta într-o călătorie prin Disco, House, Funk si ocazional Drum and Bass, genul muzical care l-a consacrat.

BILET

Intrare: 15 lei

UNDE

  • Art House Central

e-mail: centralarthouse@gmail.com

Adresa: Moldova Mall, etaj 6, Str. Palat nr. 1, 700019 Iași

tel: 0723 551 501

arthousecentral.ro

www.facebook.com/ArtHouseCentralIasi

INFO

www.facebook.com/VRTsPage

www.facebook.com/Brain.Events

www.facebook.com/events/685684204780626

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: