ArtHouse Central – teatru (PROGRAM)

Sunt un orb - Horatiu Malaele

ArtHouse Central Iasi deschide stagiunea de teatru cu spectacolul “Sânt un orb” al cărui protagonist este renumitul actor Horatiu Mălăele. Spectacolul se va juca în data de 4 octombrie 2013, începând cu ora 20.30, în noul spatiu iesean dedicat culturii si artei alternative, ArtHouse Central, situat la etajul 6 în Moldova Mall.

“Sunt un Orb”, este un recital actoricesc, cu o minimă ilustraţie muzicală, un dialog intens, în care actorul reuşeşte să capteze permanent atenţia publicului din sală şi să-l facă să vibreze cu trăirea sa.  Horatiu Mălăele afirmă cu umorul caracteristic, în cadrul unueia dintre reprezentatiile sale: “M-am îmbrăcat în negru pentru că am auzit că sunteţi morţi după mine”.

BILETE

Biletele se vor pune în vânzare începând cu data de 1 octombrie 2013 la ArtHouse Central, Moldova Mall etajul 6, având pretul întreg de 50 de lei si pretul redus de 37 de lei (pentru studenti si elevi – în limita a 50 de locuri). Rezervarea biletelor se face la numărul de telefon 0754.049.717.

PROGRAM OCTOMBRIE

  • Vineri, 04 octombrie 2013 – “Sânt un orb” cu Horatiu Mălăele;
  • Luni, 07 octombrie 2013 – “ Terapie prin sex “ cu Pusa Darie;
  • Vineri, 11 octombrie 2013“Sot de vânzare”, de Mihail Zadornov, cu Marius Gâlea, Maria Radu si Marius Gâlea;
  • Vineri, 18 octombrie 2013 – “Breaking up”, de Michael Cristofer, cu Alexandra Ionita si Catalin Babliuc;
  • Vineri, 25 octombrie 2013 – “7 blesteme… cerute, făcute si legate”, cu Magda Catone, Andrei Runcanu, Carla Maria Teaha, Irina Strungareanu, FlorentinMunteanu, Gabriel Fatu, regia: Chris Simion; AMÂNAT!
  • Luni, 28 octombrie 2013 – “O piesă desăntată”, Marius Manole, Lia Bugnar, Ilinca Manolache, Radu Iacoban, Andrei Alexandru Huţuleac, regia: Dorina Chiriac.
  • Luni, 14 octombrie 2013 – “Bullets over Lipscani”, cu Dan Rădulescu, Smaranda Caragea, Cătălin Babliuc, regia: Eugen Geymant; AMÂNAT pentru 1 noiembrie!

ArtHouse Central are potentialul unui spatiu care permite să grupezi toate formele de artă. Este printre singurele spatii alternative din zona Moldovei care oferă sansa unei generatii tinere să se promoveze, astfel ArtHouse Centralîsi doreste să  reorienteze   publicul spreun cadru alternativ si, dincolo de toate, să creeze un pol cultural, care să aibă puterea de a satisface nevoile culturale ale acestui oras. Bazându-ne pe o evolutie într-un cadru european, Iasul are nevoie de o comunitate cultural-artistică clar definită, care să militeze pentru forme de artă alternative, pentru formarea unei generatii de artisti care să se poată dezvolta în afara institutiilor de stat, pentru crearea unei miscări ideologice care să o definească. ArtHouse Central  doreste să restructureze mediul teatral iesean,  atât prin productii proprii, dar si prin spectacolele invitate. ArtHouse Central are 3 săli de cinema, galerie de artă, spatiu de joc pentru spectacolele de teatru, cafenea, spatiu destinat concertelor live.

INFO

Art House Central

Adresa: Moldova Mall, etaj 6, Str. Palat nr. 1, 700019 Iași

Tel: 0723 551 501

arthousecentral.ro

www.facebook.com/ArtHouseCentralIasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: