ARTEMIS / Talk show live cu Dan Negru, 14 octombrie

dan negru - artemis

Duminica, 14 octombrie, de la ora 21, la Artemis aveti ocazia sa stati de vorba cu Dan Negru, sa ascultati muzica buna a celor de la The Groovies si sa admirati miscarile elegante ale celor de la The Sky. Si asta nu este tot.

Iata ce spune organizatoarea despre acest proiect inedit, aflat la prima editie: De cativa ani , ma tot graviteaza o idee, pe care am tot am tergiversat  s-o pun in practica. Probabil ca toate trebuie sa fie la timpul lor 🙂

E vorba de un proiect cultural-artistic – inedit, as spune ! Un TALK-SHOW-LIVE cu un invitat “de marca”, un V.I.P din domeniul cultural-artistic, mass-media, sportiv, business, asezonat cu muzica de jazz, blues si, de ce nu  alte genuri – dar  promovand VALORILE LOCALE ~ IESENE ! pentru ca …Slava Domnului , Iasul sta bine la capitolul asta!

M-am gandit ca , poate , multi si-ar dori sa cunoasca o <personalitate> ” in carne si oase”  din domeniile amintite mai sus, dintre cei pe care-i vad la diferite posturi de televiziune sau de care au auzit, au citit, sa-i vada si sa-i cunoasca in realitate, sa obtina autografe, sa faca poze si chiar sa aiba posibilitatea sa-i adreseze intrebari.

Ei bine, demarez acest proiect , cu un PRIM eveniment amplu  ce il are ca Invitat de Onoare  pe DAN NEGRU  dar si invitatii : exceptionala trupa de jazz “The GROOVIES”  , ultra-profesionistii The SKY DANCE CLUB ( cu un program de step si dans irlandez ) si talentatul CEPEDA  intr-o locatie – foarte eleganta, rafinata ! – “ARTEMIS – cafe & lounges” !

Si cred ca nu intamplator  s-a potrivit  ca ziua in care puteau toti sa participe a fost sa fie duminica – 14 octombrie! Imi place sa cred ca Sfanta Cuvioasa PARASCHIVA  binecuvanteaza acest eveniment!  Iar daca ar fi sa parafrazez zicala ca “omul “sfinteste locul” as zice ca “invitatul sfinteste proiectul” !

DAN NEGRU va taia panglica acestui proiect !  Un Proiect nou, dar  tot sub egida “brand-ului ” deja cunoscut “Jazz…in cartier ! ”  Ma voi stradui – CU AJUTORUL oamenilor de afaceri ~ Sponsori ! si a Partenerilor Media !  sa asigur continuitate  si constanta acestui proiect pentru IESENI!

INTRARE

INTRAREA ESTE LIBERA si FARA CONSUMATIE OBLIGATORIE  dar este recomandat a se face REZERVARE  la numerele trecute pe afis, in stanga jos.

INFO

ARTEMIS
Cafe&Lounge

Str. Elena Doamna, nr. 61

Tel: 0742 118726; 0745 984 103

E-mail: office@artemislounge.ro

www.facebook.com/ArtemisLounge

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Romanian Creative Week: festival de modă, concerte și tabără muzicală, cinematografie și arte vizuale

Sneakerși în ediție limitată la GRID, noua locație din Palas

Expoziție inedită de construcții LEGO, la Iulius Mall Iași

VegFest Iași, 4-6 iunie 2021

Scrie un comentariu: