Arta de a citi gandurile, de Henrik Fexeus / Editura Trei

Cine nu doreste sa citeasca gandurile celorlalti? Arta de a citi gandurile ofera un ghid pentru a descifra intentiile reale ale altor persoane, bazandu-se pe indiciile oferite de limbajul nonverbal.

Citirea gandurilor nu este un mit. Este o realitate. Doar ca este putin diferita de ceea ce isi imagineaza majoritatea oamenilor. Cu instrumentele pe care le ofera aceasta carte, vei afla imediat ce gandeste si simte cealalta persoana si vei putea sa-i influentezi gandurile si sentimentele. Cand vei observa expresiile afisate pe fata sa, ii vei descifra emotiile. Vei putea detecta imediat orice lipsa de onestitate sau minciuna. Vei invata sa fii atent la modul in care ceilalti isi folosesc limbajul corpului si vocea atunci cand comunica.

Folosind acelasi limbaj al corpului si acelasi ton al vocii ca interlocutorul tau, vei obtine intotdeauna o comunicare limpede si o intelegere precisa a lucrurilor pe care doresti sa le impartasesti: la o intalnire romantica, la un interviu pentru angajare sau in familie.

DESPRE AUTOR

Henrik Fexeus are mai multe formari in comunicare si abilitati mentale, NLP si hipnoza. A scris sase carti care au fost traduse in 20 de limbi. A produs si gazduit un show de succes pentru Televiziunea Suedeza, “Mind Storm”. Organizeaza si sustine conferinte pe tema citirii gandurilor, comunicarii nonverbale, limbajului trupului, precum si a tehnicilor de manipulare si influenta psihologica in mass-media, publicitate, propaganda.

DATE TEHNICE

Autor: Henrik Fexeus

Nr. de pagini: 264

Pret: 33.00 lei

Colectia: Psihologie Practica

Traducere de Mihaela Mariana Buruiana

Titlul original: Konsten att läsa tankar / The Art of Reading Minds

Publicată prin acord cu Grand Agency.

Limba originală: engleză

Traducere de: Mihaela Mariana Buruiană

Anul apariţiei: 2014

Format: 130 x 200 mm, paperback cu clape

Nr. de pagini: 264

ISBN: 978-606-719-011-3

INFO

Editura Trei

www.edituratrei.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: