Artă cu dragoste. Cadouri create de artiștii locali pentru persoana iubită!

Art Gift, platforma online timișoreană ce contectează artiștii plastici români se adresează iubitorilor de artă, a tuturor celor care doresc să ofere un cadou unicat și special, sau să o folosească în decorarea propriei case.

Administratorii platformei, o echipă de tineri pasionați la rândul lor de artă, spun că prin intermediul Art Gift sprijină artiștii autohtoni și oferă oricui accesibilitatea și posibilitatea de a achiziționa tablouri, sculpturi, piese de ceramică sau chiar fotografii și portrete la comandă înrămate. Mai mult decât atât, platforma promovează artiștii plastici români și militează pentru a informa și educa publicul ce intră în contact cu lucrările de artă prezentate.

Fie că sărbătorești Valentine’s Day, sărbătoarea internațională, sau Dragobetele, sărbătoarea noastră națională, și dorești să îți declari printr-un mic gest dragostea pentru persoana specială și mult iubită din viața ta, îți venim în ajutor! De ce o lucrare de artă pentru un asemenea moment? Pentru că arta este veșnică, valoarea materială crește în timp, iar cea spirituală este de neegalat! În plus, pentru o notă de rafinament, este știut faptul că în trecut, marii nobili comandau tablouri cu și pentru persoanele iubite.

Platforma online are în momentul de față peste 1500 de lucrări de artă. Acestea, conform spuselor echipei, prin munca și efortul depus cu pasiune de artiști în crearea lor, se transformă într-un cadou prin care le spui celor dragi că îți pasă de ei. Lucrările de artă de pe site-ul lor încep de la câteva zeci de lei și ajung la câteva zeci de mii de lei.

INFO

Art Gift

Telefon: 0729 667 353

Mail: office@art-gift.ro

Site: www.art-gift.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: