Art To The Core @parcare Iulius Mall Iasi

art to the core
Cu un istoric care cuprinde 5 editii anterioare, patru din ele in Timisoara si una in Bucuresti, anul acesta, completam cei 6 ani de activitate ai shopului din Iasi cu cea dea 6 editie ATTC:  MAN “ART TO THE CORE – IASI”. In fiecare an ART TO THE CORE inseamna o alta modalitate de exprimare a artei, editia de anul acesta avand la fundatie street art-ul si instalatia video, acestea fiind reprezentate de ceea ce putem numi GRAFFITI VIDEO MAPPING.

În perioada 9 – 10 octombrie 2015, magazinul U-MAN din IULIUS MALL IAŞI aduce în premieră la Iaşi ART TO THE CORE (ATTC), eveniment care, anual, aduce în atenţie o modalitate de exprimare a artei. Ajuns la a şasea ediţie, dintre care patru în Timişoara şi una în Bucureşti, ATTC va promova la Iaşi street art-ul şi instalaţia video, acestea fiind reprezentate de ceea ce se numeşte Graffiti Video Mapping.

Pe parcursul a trei zile, aproximativ 10 artişti, membri ai grupului Romanian Super Heroes (RSH), vor realiza un desen mural spectaculos, pe unul din pereţii exteriori ai Facultăţii de Inginerie Chimică şi Protecţia Mediului din cadrul Universităţii Tehnice „Gheorghe Asachi” Iaşi. Mai exact, desenul va fi creat pe peretele poziţionat vis-à-vis de IULIUS MALL şi va avea o dimensiune impresionantă, de 15 metri înălţime şi 7 metri lăţime. Şi tema aleasă pentru această iniţiativă de cosmetizare urbană este aparte: un astronaut în spaţiu, înconjurat de molecule, portretizând mitul savantului care trece dincolo de bariere în exploatarea ştiinţifică.

În serile de vineri şi sâmbătă, de la ora 21.00, lucrarea artiştilor va prinde viaţă, prin video-mapare şi proiecţii video pe suprafaţa acesteia. Video-maparea şi animarea imaginii vor fi realizate de două grupuri de artişti video: Edge Mapping şi Visual Playground. U-MAN a pregătit o inaugurare inedită a lucrării, astfel că, pe parcursul serilor de vineri şi sâmbătă, într-un cort special amenajat în parcarea IULIUS MALL, sunetul şi imaginea se vor completa cu arta urbană. În plus, pentru a rămâne fideli culturii stradale, organizatorii au pregătit momente de break dance şi dj-ing, care vor avea loc vineri, de la ora 17.00, iar sâmbătă seara, muzică electronică. Vor fi prezenţi Dj Dox, Dj Grigo, Dj Undoo, Ada Kaleh, Puxumos Avram, Beat Poetry, Mike T Cans.

PARTENERI : Iulius Mall, Facultatea de Inginerie Chimica si Protectie a Mediului – Iasi, National Paints, Romlift, Apsides, Answer Club, Ong Contour, One Vibe

INTRARE

Intrarea la petrecere se face doar pe baza de invitatie, pe care va trebui sa o ridicati din magazin, invitatie care se acorda pe baza de ochi frumosi (in caz ca ati petrecut deja prea mult, va sfatuim sa folositi niste picaturi oftalmice inainte de a veni la shop).

INFO

U-man – Skate & Lifestyle Shop

Facebook Event

PE ACEEASI TEMA:

Programul de Paste la Palas si Iulius Mall

Fashion Guru Wanted, la Iulius Mall Iași!

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: