Art East 2017 – festival de creatie vestimentara la Palas Mall

Casa de Cultură a Studenților din Iași în parteneriat cu Palas Iasi, Asociatia Veilss și Academia Show Models organizează în data de 4 iunie 2017, ora 19.00, Festivalul de Creație Vestimentara “ART EAST” Iasi, aflat la cea de-a doua ediție.

Festivalul de Creație Vestimentară „Art East” reprezintă o manifestare cultural-artistică de gen la nivel național, sub formă de competiție, la care pot participa tineri designeri şi modele din cadrul caselor de cultură din țară. La eveniment vor fi designeri din: Galați, Bucureşti, Craiova, Iași, Braşov, Cluj şi Chișinău.

În cadrul festivalului se va organiza şi expoziția “Grădina zânelor-expresie și culoare” , cu lucrări ale copiilor cu nevoi speciale din cadrul Şcolii “I.Holban”, sub îndrumarea profesorului coordonator Cristina Ichim și cu sprijinul @Clubului de Arte Vizuale ConceptArt Iasi , din cadrul Casei de Cultură a Studenților.

Vor fi momente speciale alături de partenerii noştri și promitem o seară armonioasă în compania tinerilor talentați şi a invitatului nostru special, Claudiu Pavelin Galatescu!

Se vor acorda premiile I, II și III pentru colecțiile prezentate în festival și premiul pentru “Cel mai bun model”. Premiile acordate câstigătorilor vor consta în produse oferite de sponsorii evenimentului.

Pentru că frumusețea nu are preț, intrarea este liberă!

INFO

Casa de Cultura a Studentilor

Str. V. Conta 30, Iasi

www.facebook.com/CCSIASI

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: