Arms and Sleepers [USA] Live

Pentru că vara şi-a intrat deplin în drepturi, Compania FaPt & Brain Events vă lansează provocarea de a petrece o noapte magică, în care natura se contopeşte cu sound-urile electronice şi artele vizuale într-un mix artistic atemporal. Povestea va căpăta cele mai interesante forme şi va fi spusă open-air pe 20 iunie, de la ora 21.00, în parfumul florilor de tei din parcul casei Pogor de : ARMS AND SLEEPERS [USA] LIVE.

În deschidere: FINE IT’S PINK [RO] LIVE

DESPRE

ARMS and SLEEPERS [USA], una din trupele importante ale genului ambient experimental/trip-hop care, până în prezent, a lansat nu mai puţin de 16 albume si EP-uri, a compus muzică pentru filme si TV, si a susţinut numeroase concerte în America de Nord, Europa si Asia.

Trupa americană s-a format în 2006 şi-i include pe Max Lewis (Boston, MA) si Mirza Ramic (Portland, ME) care au experimentat diferite modalităţi de îmbinare a stilurilor muzicale, ignorând tiparele, impunându-se astfel pe scena internaţională experimental underground.

ARMS and SLEEPERS oferă publicului o experienţă unică, atât auditivă, prin sound-ul lor intens, cu texturi variate şi straturi complicate, eliberate de orice constrângeri de gen, cât şi vizuală, show-urile lor fiind ambientate cu efecte vizuale create de diferiti artisti din domeniu.

În aprilie 2012, trupa a luat o pauză de pe scena muzicală revenind în 2013 într-o noua formula: Mirza Ramic acompaniat de proiectiile video ale lui Dado Ramadani.

Arms and Sleepers, virtuali: www.facebook.com/armsandsleepers

Fine it’s Pink si-a început călătoria muzicală la începutul anului 2013. Puternic influenţaţi de Sigur Ros, Pink Floyd, Alt J si Radiohead sound-ul FIP a început să prindă culoare, concretizându-se într-un melanj care împleteşte natural sunete post-rock, trip-hop şi electronic.

Ei îşi descriu propriul sunet ca fiind unul cinematic. Au concertat la Electric Castle, Grolsch Anti-Mall , Cozla Music Fest, Street Delivery Iasi si în cluburile importante din România. Alături de Alexandrina sunt singura trupa din România prezentă în lineup-ul Control Day Out 3 eveniment având drept cap de afis Tricky, When Saints Go Machine, Chinawoman.

Fine It’s Pink, virtuali: www.facebook.com/FineItsPink

http://www.youtube.com/watch?v=61e4DgOEAO4

Evenimentul va continua cu un after-party la Meru Iaşi, cu acces liber pentru posesorii de brătară de la concert. Mai multe detalii, în curând.

BILETE

Bilete: 15 lei (în avans) sau 20 lei (în seara evenimentului)

Eveniment realizat în colaborarea cu Control Day Out, eveniment de mare anvergură ajuns la a 3-a editie, organizat de Control Club Bucuresti, anul acesta având drept invitati internationali pe Tricky, When Saints Go Machine, Chinawoman, alături de artistii locali Alexandrina si Fine It’s Pink.

INFO

Casa Pogor

Str. Vasile Pogor nr. 4

Brain Events

www.facebook.com/Brain.Events

FaPt (Fabrica de Arta si Productie Teatrala)

www.facebook.com/FaPt.Company

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: