„Armonii muzicale de Crăciun”, concert caritabil/ 14 decembrie

Armonii muzicale de Crăciun, concert caritabil/ 14 decembrie

Crede, Iubeşte, Dăruieşte!

Acesta este îndemnul membrilor Cluburilor Rotary şi Rotaract din Iaşi, care organizează în data de 14 decembrie 2012, începând cu orele 19:00, în Aula Bibliotecii Centrale Universitare „Mihai Eminescu”, concertul caritabil „Armonii muzicale de Crăciun”.

În cadrul acestui eveniment, vor concerta Romanian Academic Orchestra, tenorul Florin Cuzga, solista Tatiana Pocinog, sub bagheta dirijorului Michael Beck. Michael Beck a absolvit Liceul de Arte şi Muzică din Sibiu, iar în 1975, a emigrat în Republica Federală Germană, unde a urmat două specializări, clarinet şi dirijor, la Universitatea de Muzică din Köln. A fost director şi dirijor a numeroase orchestre din Germania, organizând concerte în Europa, Canada şi SUA. După 1989, a revenit în România, implicându-se atât în proiecte muzicale, cât şi în acţiuni umanitare.

Cântec pentru ei…

Scopul pentru care aceşti maeştri ai muzicii clasice se reunesc pe scena Bibliotecii Centrale Universitare din Iaşi este amenajarea unui loc de de joacă pentru copiii aflaţi la Secţia de Recuperare Pedriatică a Spitalului „Sf. Maria” din Iaşi. Aceşti copii, cu vârsta cuprinsă între două luni şi doi ani, nu au ieşit niciodată afară, să vadă lumina soarelui, stau doar culcaţi în pătuţ şi privesc tavanul. Aşadar, 57 de suflete (pentru că atâţia copilaşi se află la Secţia de Recuperare Pedriatică) aşteaptă să vadă lumina soarelui, 57 de suflete aşteaptă să vadă şi altceva decât tavanul alb al spitalului, 57 de suflete aşteaptă să li se coloreze viaţa.

„Ajutor mai presus de sine”

Aceasta este deviza Cluburilor Rotary şi Rotaract din întreaga lume, iar ceea ce-i uneşte pe membrii acestor cluburi este dorinţa de a asigura servicii umanitare celor aflaţi în dificultate. Tocmai din această dorinţă, membrii celor trei cluburi ieşene (Rotary şi Rotaract Curtea-Domnească Iaşi, Rotary şi Rotaract Iaşi, Rotary şi Rotaract Iaşi2000) au decis să îşi unească forţele şi să participe la organizarea acestui eveniment de mare anvergură.

Accesul în sala de spectacol se face în baza biletului ce costă 35 de lei (pentru un loc în apropierea scenei), 30 de lei (pentru un loc la balcon) şi 20 de lei (pentru celelalte locuri disponibile în sala de spectacol).

BILETE

Pentru achiziţionarea biletelor, sunaţi la următorul număr de telefon: 0745. 120. 126. Vino şi tu la concert ! Dă culoare vieţilor acestor copii !

INFO

www.sticul.ro
www.facebook.com/Sticul.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: