”Armonii de primavara”, concert dedicat Zilei Femeii

Va asteptam la Casa de Cultura a Studentilor Iasi pe data de 9 martie, de la ora 18.00 cu un repertoriu special dedicat zilei de 8 Martie care include urmatoarele lucrari: The Sound of Music Medley, The Lord of The Rings Suite, When you believe (din animatia Prince of Egypt), Singing in the rain, Somewhere over the rainbow, Pie Jesu – Karl Jenkins, The Prayer by Andreea Bocelli, The Blessing by Celtic Woman, Negro Spiritual Suite, You raise me up, Amazing Grace si multe alte lucrari…

Dirijor – Ovidiu Niculas Invitat special: Brian Stafford (Marea Britanie) – Cimpoi

Solisti: Maria Dutu – Soprană, Cristina Bede – Soprană, Corina Ile – Mezzosoprană, Cătălin Lăzurcă – Tenor, László Bede – Tenor, Róbert Bede – Tenor, Cristian Ardelean – Bariton.

Impresii dupa Concertul Aniversar din 26, 27 octombrie: “Multumesc pentru concertul minunat pe care l-ati oferit aseara, aveti niste glasuri angelice; corul, solistii, orchestra au fost o impletire spectaculoasa intre talent, pasiune, perseverenta, daruire si iubirea de semeni dar in special fata de Dumnezeu.Mariana G.

Tot ce pot sa spun este ca VA MULTUMESC pentru aceste trairi, sentimente frumoase si ca m-ati invitat sa colaborez cu voi. A fost EXTRAORDINAR! Totul a fost perfect si toti colegii si prietenii cu care am vorbit au avut aceeasi parere! Va multumesc din suflet, si sper ca intr-o zi Deo Gloria sa ajunga ca si o filarmonica cu concerte saptamanale si deplasari. A doua zi mi-as da demisia, numai sa pot canta alaturi de Voi… Va multumesc pentru tot!Josefina P.

Sufletul e ceva extrem de delicat si complicat. Muzica sensibilizează sufletul, îl vindecă, îl înalță, îl înnobilează. Sufletul îsi creează el singur muzica din dragostea pe care o primeste, din cuvinte, lacrimi, sunete, din tot ceea ce adună. O lucrare muzicală te reprezintă sau nu în funcție de ceea ce esti, de ceea ce ai adunat în suflet. Dar muzica nu este doar un mijloc de a ne exprima ci în cele mai dintâi de-a ne educa, de-a ne zidi. Muzica poate să dea aripi celor mai nobile aspiratii ale sufletului nostru pe care uneori nici nu stim că le purtăm în noi.

BILETE SI REZERVARI

Biletele se pot gasi la Agentia de bilete din incinta Casei de Cultura a Studentilor – Iasi si  pe www.deogloriamusic.ro. Telefon rezervari: 0749-052323.

Pentru informatii suplimentare:  0761-345346, 0746-272727

INFO

Casa de Cultura a Studentilor

www.deogloriamusic.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: