Armonii albastre – eveniment caritabil în beneficiul tinerilor și copiilor cu autism

 

Asociația Națională pentru Copii și Adulți cu Autism din România (A.N.C.A.A.R.) – filiala Iași organizează duminică, 2 aprilie 2017, ora 18.00, în Aula Bibliotecii Centrale Universitare „Mihai Eminescu” din Iași, concertul caritabil “Armonii albastre”.

Acesta va fi susținut de violonista Mălina Ciobanu, acompaniată la pian de Ciprian Ciotloș și invitatul nostru special, violonistul Remus Azoiței, care a acceptat și invitația de a deveni Ambasador al campaniei „Arată că îți pasă!”. Campania, ajunsă în acest an la cea de-a IX-a ediție, marchează Ziua Internațională de Conștientizare a Autismului, stabilită de Organizația Națiunilor Unite pe data de 2 aprilie, evenimentul caritabil fiind unul dintre cele organizate în campania din acest an.

Copiii cu autism au nevoie de terapii. De cele mai multe ori, părinții sunt cei care suportă costurile acestor terapii scumpe. Nu este ușor să faci față acestor cheltuieli și temerii că viitorul copilui tău care va deveni adult, este unul incert. Tinerii cu autism au nevoie de terapii și sprijin chiar dacă nu mai sunt copii iar adulții cu autism au nevoie de un loc care să însemne ”acasă” atunci când părinții lor nu îi vor mai putea susține”, ne-a declarat Carmen Ghercă, președinta A.N.C.A.A.R. Iași.”

Spectacolul va fi prezentat de jurnalista Carmen Târnoveanu și susținut de următorii parteneri media: TVR Iași, Radio Romania Iași, Viva FM, Ziarul de Iași, IasiFun și WINK Public Multimedia.

Mulțumiri sponsorilor evenimentului: Affichage, IzoConstruct Trading, Depozitul de Izolatii, Rodotex, Grupul de firme CONEX, Take&Eat, Gourmandis.

INTRARE

Intrarea la spectacol se face pe bază de invitație. Prețul unei invitații este de 60 de lei, iar fondurile strânse din vânzarea lor vor fi donate A.N.C.A.A.R. Iași. Pentru detalii și rezervări: Carmen Ghercă, președinte ANCAAR Iași, Tel: 0729 914094, e-mail: contact@ancaar-iasi.ro

INFO

ANCAAR Iasi

www.ancaar-iasi.ro

www.facebook.com/ancaariasi.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: