Armonii albastre – eveniment caritabil în beneficiul tinerilor și copiilor cu autism

Asociația Națională pentru Copii și Adulți cu Autism din România (A.N.C.A.A.R.) – filiala Iași vă invită luni, 1 aprilie 2019, ora 19.00, în Aula Bibliotecii Centrale Universitare „Mihai Eminescu” din Iași, la concertul caritabil “Armonii albastre”.

Acesta va fi susținut de cvartetul Filarmonicii “Moldova” Iasi, Ad Libitum, din componența căruia fac parte: Remus Azoiței – vioară, Șerban Mereuță – vioară, Bogdan Bișoc – violă, Filip Papa – violoncel, avându-l ca invitat special pe pianistul Daniel Goiți.

Evenimentul face parte din campania, ajunsă în acest an la cea de-a XI-a ediție, ce marchează Ziua Internațională de Conștientizare a Autismului, stabilită de Organizația Națiunilor Unite pe data de 2 aprilie.

Tinerii cu autism au nevoie de sprijin pe tot parcursul vieții. Terapiile nu se opresc atunci când aceștia ajung la vârsta adultă. Părinții sunt cei care susțin aceste persoane zi de zi. Nu este ușor, ca părinte, să faci față temerii că viitorul copilui tău, care a devenit adult, este unul incert. Adulții cu autism au nevoie de servicii, de locuințe protejate unde să poată duce o viață demnă atunci când părinții lor nu îi vor mai putea susține”, ne-a declarat Carmen Ghercă, președinta A.N.C.A.A.R. Iași.

Spectacolul va fi prezentat de actorul Adrian Păduraru și susținut de următorii parteneri media: TVR Iași, Radio România Iași, Radio Europa FM, Ziarul de Iași, IasiFun, Ziarul Evenimentul, G7 Magazine și WINK Public Multimedia.

Sponsori: IzoConstruct Trading, Depozitul de Izolatii, Papucei, RufInd.

REZERVARE

Intrarea la spectacol se face pe bază de invitație. Prețul unei invitații este de 65 de lei, iar fondurile strânse din vânzarea lor vor fi donate A.N.C.A.A.R. Iași. Pentru detalii și rezervări: Carmen Ghercă, președinte ANCAAR Iași, Tel: 0729 914094, e-mail: contact@ancaar-iasi.ro

 

INFO

ANCAAR – Filiala Iasi

Iasi, str. Apelor nr. 6, Punct termic

E-mail: contact@ancaar-iasi.ro

Website: www.ancaar-iasi.ro

Facebook: Ancaar filiala Iasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: