ARMIN VAN BUUREN se intoarce in Romania cu cel mai mare show al sau

Pe 8 noiembrie 2014, faimosul DJ de trance ARMIN VAN BUUREN, care a castigat de 5 ori premiul de “cel mai bun DJ al lumii”, va vizita din nou Romania! Cu ocazia – ARMIN ONLY INTENSE, cel mai mare proiect conceput vreodata de un DJ.

Marele eveniment / show va fi prezentat pe 3 scene, pentru 6 ore complete in cea mai mare arena indoor din Romania, “ROMEXPO”. Armin va fi la pupitru inca din primul minut si va mentine nivelul de adrenalina printre fani, pana la final. Cu niciun DJ in warm-up, dar cu o echipa de peste 20 de artisti, incluzand muzicieni, vocalisti, acrobati si dansatori, Armin se va asigura ca veti fi martorii a ceva nemaintalnit, sau dupa cum chiar el spune : “Acest show va depasi toate celelalte proiecte ale mele“.

Show-ul a calatorit in jurul lumii in ultimul an si a avut un succes imens. Aproape toate evenimentele au fost sold-out, asa ca nu ezitati sa va luati bilete din timp.

BILETE

Biletele pot fi cumparate on-line, de pe eventim.ro. Pretul unui bilet normal este de 110 lei, pentru un bilet Golden Vip veti plati 450 lei iar un bilet la categoria Silver Vip va costa 225 lei. Accesul persoanelor cu varsta sub 16 ani este STRICT INTERZIS! ( 16 + )

INFO

Romexpo

Bd. Marasti nr. 65-67,  Bucuresti, Romania

www.arminonly.com

www.facebook.com/ArminRomania

PE ACEEASI TEMA:

BLACK EYED PEAS, DIPLO, KAROL G, YOUNG THUG, RAE SREMMURD, ZION Y LENNOX, KHEA sunt noii artisti confirmati la Festivalul “EL CARRUSEL” 2019

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Expoziție Ana Adam curatoriată de Ami Barak la Borderline Art Space

Programul activităților recreative pentru ultima săptămână a Bibliotecii de vacanță „Fără școală, fără grădiniță, fără teme!”

IKEA a deschis un punct de colectare a comenzilor online în Iași

Concert Corul Marii Uniri | Turist în Iași. Acasă pentru cei plecați

Scrie un comentariu: